Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Timbrele românești parte din programul „Școala altfel”

Miercuri, 26 februarie 2020, Romfilatelia și Fabrica de Timbre au primit vizita elevilor din clasa pregătitoare a Școlii nr. 79 din Bucuresti, oferindu-le astfel o călătorie în lumea magică și minunată a timbrelor.

Elevii au vizionat întreaga gamă de utilaje folosite la tipărirea mărcilor poştale. Utilajele care le-au captat interesul copiilor au fost maşina de tipar  utilajul  Heidelberg şi maşinile folosite la perforarea mărcilor poştale sau la confecţionarea întregurilor poștale (plicuri de corespondenţă cu timbru imprimat).

Momentul vizitei a fost imortalizat și reprodus pe timbre oferite fiecărui elev, reprezentând astfel o plăcută amintire de care copii au fost foarte încântați. Au fost printate personaje din desene animale și eroi.

A urmat vizita la sediul Romfilatelia, prilej cu care au fost oferite copiilor plicuri filatelice cu timbre, maxime, precum și alte materiale filatelice.

Echipa Romfilatelia a fost bucuroasă să promoveze și de această dată mărcile poștale românești, în speranța că filatelia poate avea un viitor frumos și va fi un hobby căutat și de micii colecționari.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search