Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
PLIANT ABONAMENT

Produse speciale

PARCUL NATURAL VĂCĂREȘTI

Mapa filatelică este realizată în tiraj limitat de 227 exemplare și este echipată cu blocul filatelic special de 4 timbre nedantelate al emisiunii, alături de ștampila „Prima zi”, aplicată în clar, în folio. Blocul filatelic special este numerotat de la 001 la 227.

COLECȚII ROMÂNEȘTI. RÂȘNIȚE

Mapa filatelică este realizată în tiraj limitat de 176 exemplare și este echipată cu colița nedandelată a emisiunii numerotată de la 001 la 176.

PAPAGALI

Mapa filatelică este realizată în tiraj limitat de 262 exemplare și este echipată cu blocul filatelic special de 4 timbre nedantelate al emisiunii, alături de ștampila „Prima zi”, aplicată în clar, în folio. Blocul este numerotat de la 001 la 262.

ZIUA MĂRCII POȘTALE ROMÂNEȘTI. EVENIMENTE.MUZEUL MILITAR NAȚIONAL „REGELE FERDINAND I”, 100 DE ANI

Albumul filatelic este realizat în tiraj limitat de 268 exemplare și este echipat cu blocul filatelic special de patru timbre nedantelate al emisiunii Ziua Mărcii Poştale Româneşti. Evenimente. Muzeul Miliitar Național „Regele Ferdinand I”, 100 de ani, având două ștampile „prima zi” aplicate în clar, în folio aur, precum și blocul filatelic aniversar introdus în …

ZIUA MĂRCII POȘTALE ROMÂNEȘTI. EVENIMENTE.MUZEUL MILITAR NAȚIONAL „REGELE FERDINAND I”, 100 DE ANI Read More »

FLUTURI

Mapa filatelică este realizată în tiraj limitat de 252 exemplare și este echipată cu blocul filatelic special de 4 timbre nedantelate al emisiunii, alături de ștampila „Prima zi”, aplicată în clar, în folio. Blocul filatelic special este numerotat de la 001 la 252.

BUJORUL, FLOAREA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

Mapa filatelică este realizată în tiraj limitat de 292 exemplare și este echipată cu blocul filatelic special de patru timbre nedantelate. Blocul filatelic special este numerotat de la 001 la 292.

Europa 2023 PACEA, cea mai înaltă valoare a umanității

Mapa filatelică este realizată în tiraj limitat de 261 exemplare și este echipată cu blocul filatelic special de două timbre nedantelate al emisiunii, având imprimat în folio aur, ca simbol al Păcii, ramura de măslin. Blocul filatelic special este numerotat de la 001 la 261.

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A PĂSĂRILOR

Mapa filatelică este realizată în tiraj limitat de 171 exemplare și este echipată cu blocul filatelic special de 4 timbre nedantelate al emisiunii, grafica fiind completată de un perfor liniar, având ștampila „Prima zi” aplicată în clar, în folio aur. Blocul filatelic special este numerotat de la 001 la 171.

SFINTELE PAȘTI 2023

Produsul special cu timbru de argint, realizat într-un tiraj limitat de 201 exemplare, reunește, într-o prezentare grafică originală, un bloc filatelic de colecție, înseriat de la 001 la 201, cu două timbre nedantelate și reproducerea icoanei Învierea Domnului, împreună cu replica modelată în argint a mărcii poștale din colița filatelică a emisiunii Sfintele Paști 2023 …

SFINTELE PAȘTI 2023 Read More »

FLORILE IUBIRII

Mapa filatelică este realizată în tiraj limitat de 176 exemplare și este echipată cu blocul filatelic special de trei timbre nedantelate al emisiunii, cu ștampila „prima zi” tipărită și cu „mărțișor” în folio aur. Blocul filatelic special este numerotat de la 001 la 176.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search