Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Produse speciale

EXPOZIȚIA FILATELICĂ MONDIALĂ SPECIALIZATĂ EFIRO 2024

Mapa filatelică este realizată în tiraj limitat de 201 exemplare și este echipată cu blocul filatelic special de trei timbre nedantelate al emisiunii Expoziția filatelică mondială specializată EFIRO 2024, având sigla EFIRO în vignetă, aplicată în clar, în folio aur, precum și colița nedantelată a emisiunii cu timbrul încadrat în folio aur. Cele două piese […]

SFINTELE PAȘTI 2024

Albumul filatelic, realizat într-un tiraj limitat de 187 exemplare, reunește, într-o prezentare grafică originală, colița nedantelată a emisiunii și două blocuri filatelice de colecție, pe care sunt reproduse elemente grafice în folio aur, un bloc fiind echipat cu cele două timbre nedantelate ale seriei și unul echipat cu cele două timbre dantelate ale seriei în

ZIUA MĂRȚIȘORULUI

Albumul filatelic conține un carton special echipat cu un bloc de 4 timbre nedantelate, numerotat de la 001-201. Pe cartonul filatelic sunt imprimate ștampila „prima zi” în folio aur și un timbru sec având sigla și sloganul Romfilatelia „o lume într-un timbru”.

SPECII DISPĂRUTE DIN FAUNA ROMÂNIEI

Mapa filatelică este realizată în tiraj limitat de 186 exemplare și este echipată cu blocul filatelic special de patru timbre nedantelate al emisiunii. Grafica lui este completată de elemente decorative cu perfor rotund în care se înscriu titlul emisiunii și ștampila prima zi, imprimată în folio aur. Blocul filatelic special este numerotat de la 001

ZIUA CULTURII NAȚIONALE. O PRIETENIE PENTRU ETERNITATE

Mapa filatelică este echipată cu blocul filatelic special de două timbre nedantelate al emisiunii, având aplicate în folio aur semnăturile lui Mihai Eminescu și Ion Creangă. Blocul filatelic special este numerotat de la 001 la 261.

CRĂCIUN 2023

Produsul special cu timbru de argint, realizat într-un tiraj limitat de 223 exemplare, reunește, într-o prezentare grafică originală, un bloc filatelic de colecție, înseriat de la 001 la 223, cu trei timbre nedantelate (seria și timbrul coliței), împreună cu replica modelată în argint a timbrului care ilustrează icoana Nașterea Domnului și Certificatul de Autenticitate eliberat

CAMPIONII LONGEVITĂȚII

Mapa filatelică este realizată în tiraj limitat de 201 exemplare și este echipată cu blocul filatelic special de patru timbre nedantelate al emisiunii. Blocul filatelic special este numerotat de la 001 la 201.

CACTUȘI

Mapa filatelică este realizată în tiraj limitat de 211 exemplare și este echipată cu blocul filatelic special de 4 timbre nedantelate al emisiunii, alături de ștampila „Prima zi”, aplicată în clar, în folio. Blocul filatelic special este numerotat de la 001 la 211.

CTITORII REGALE. EVENIMENTE

Mapa filatelică este realizată în tiraj limitat de 262 exemplare și este echipată cu blocul filatelic special de patru timbre nedantelate al emisiunii, încadrate de patru medalii tematice, alături de cifrul regal al celor doi regi ctitori imprimate în folio aur. Blocul filatelic special este numerotat de la 001 la 262.

PARCUL NATURAL VĂCĂREȘTI

Mapa filatelică este realizată în tiraj limitat de 227 exemplare și este echipată cu blocul filatelic special de 4 timbre nedantelate al emisiunii, alături de ștampila „Prima zi”, aplicată în clar, în folio. Blocul filatelic special este numerotat de la 001 la 227.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search