Produse speciale

REVOLUȚIA LUI TUDOR VLADIMIRESCU, 200 DE ANI

Mapa filatelică, realizată într-un tiraj limitat de 211 exemplare, este echipată cu un bloc special aniversar de două timbre: un timbru nedantelat și al doilea timbru realizat, într-o prezentare în premieră, cu dantelură dublă, format dreptunghiular. O imagine tematică întregește conceptul grafic al blocului, numerotat de la 001 la 211.

Europa 2021 SPECII NAȚIONALE PE CALE DE DISPARIȚIE

Albumul filatelic este realizat în tiraj limitat de 361 exemplare și este echipat cu blocul filatelic special de patru timbre nedantelate și o vinietă cu perfor rotund, cu plicul „prima zi”, având ștampila aplicată în clar, în folio, precum și cu o reproducere a unei gravuri de epocă. Pe timbre și vinietă sunt tipărite elemente vizibile în lumină UV. Blocul filatelic special, plicul „prima…

SFINTELE PAȘTI 2021

Albumul filatelic este realizat în tiraj limitat de 267 de exemplare și este echipat cu blocul filatelic special cu trei timbre nedantelate (conținând cele două timbre ale seriei și timbrul coliței), precum și cu un carton filatelic pe care sunt expuse cele două timbre dantelate ale seriei, alături de ștampila „prima zi” aplicată în clar, cu folio aur. Ambele produse sunt numerotate de la…

THEODOR AMAN, 190 DE ANI DE LA NAȘTERE

Mapa filatelică este realizată în tiraj limitat de 251 exemplare și este echipată cu blocul filatelic special de patru timbre nedantelate al emisiunii, având ștampila aplicată în clar, în folio aur. Blocul filatelic special este numerotat de la 001 la 251.

FLORĂ DIN REZERVAȚIILE NAȚIONALE

Mapa filatelică este realizată în tiraj limitat de 231 exemplare și este echipată cu blocul special de patru timbre dantelate ale emisiunii prezentate ca timbre „prima zi” cu ștampila aplicată în clar cu folio aur. Blocul filatelic special este numerotat de la 001 la 231.

DELTA MOLDOVEI

Mapa filatelică este realizată în tiraj limitat de 203 exemplare și este echipată cu blocul special de 7 timbre dantelate, al emisiunii, având ștampila aplicată în clar cu folio aur. Blocul filatelic este numerotat de la 001 la 203.

PASIUNILE REGILOR ROMÂNIEI (I)

Albumul filatelic este realizat în tiraj limitat de 251 exemplare și este echipat cu un bloc special de 4 timbre dantelate + 4 viniete, al emisiunii, precum și setul de două plicuri „prima zi” având ștampila aplicată în clar cu folio aur. Ambele produse sunt numerotate de la 001 la 251.

CRĂCIUN 2020

Albumul special, cu timbru de argint, reunește într-o prezentare originală un bloc filatelic de colecție ce conține trei timbre nedantelate (seria și timbrul coliței), realizat în tiraj limitat de 251 exemplare, replica modelată în argint a timbrului coliței nedantelate care ilustrează icoana Maica Domnului cu Pruncul și Certificatul de Autenticitate eliberat de Monetăria Statului, înseriate de la 001 la 251)