Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Produse speciale

SPECII DISPĂRUTE DIN FAUNA ROMÂNIEI

Mapa filatelică este realizată în tiraj limitat de 186 exemplare și este echipată cu blocul filatelic special de patru timbre nedantelate al emisiunii. Grafica lui este completată de elemente decorative cu perfor rotund în care se înscriu titlul emisiunii și ștampila prima zi, imprimată în folio aur. Blocul filatelic special este numerotat de la 001 …

SPECII DISPĂRUTE DIN FAUNA ROMÂNIEI Read More »

ZIUA CULTURII NAȚIONALE. O PRIETENIE PENTRU ETERNITATE

Mapa filatelică este echipată cu blocul filatelic special de două timbre nedantelate al emisiunii, având aplicate în folio aur semnăturile lui Mihai Eminescu și Ion Creangă. Blocul filatelic special este numerotat de la 001 la 261.

CRĂCIUN 2023

Produsul special cu timbru de argint, realizat într-un tiraj limitat de 223 exemplare, reunește, într-o prezentare grafică originală, un bloc filatelic de colecție, înseriat de la 001 la 223, cu trei timbre nedantelate (seria și timbrul coliței), împreună cu replica modelată în argint a timbrului care ilustrează icoana Nașterea Domnului și Certificatul de Autenticitate eliberat …

CRĂCIUN 2023 Read More »

CAMPIONII LONGEVITĂȚII

Mapa filatelică este realizată în tiraj limitat de 201 exemplare și este echipată cu blocul filatelic special de patru timbre nedantelate al emisiunii. Blocul filatelic special este numerotat de la 001 la 201.

CACTUȘI

Mapa filatelică este realizată în tiraj limitat de 211 exemplare și este echipată cu blocul filatelic special de 4 timbre nedantelate al emisiunii, alături de ștampila „Prima zi”, aplicată în clar, în folio. Blocul filatelic special este numerotat de la 001 la 211.

CTITORII REGALE. EVENIMENTE

Mapa filatelică este realizată în tiraj limitat de 262 exemplare și este echipată cu blocul filatelic special de patru timbre nedantelate al emisiunii, încadrate de patru medalii tematice, alături de cifrul regal al celor doi regi ctitori imprimate în folio aur. Blocul filatelic special este numerotat de la 001 la 262.

PARCUL NATURAL VĂCĂREȘTI

Mapa filatelică este realizată în tiraj limitat de 227 exemplare și este echipată cu blocul filatelic special de 4 timbre nedantelate al emisiunii, alături de ștampila „Prima zi”, aplicată în clar, în folio. Blocul filatelic special este numerotat de la 001 la 227.

COLECȚII ROMÂNEȘTI. RÂȘNIȚE

Mapa filatelică este realizată în tiraj limitat de 176 exemplare și este echipată cu colița nedandelată a emisiunii numerotată de la 001 la 176.

PAPAGALI

Mapa filatelică este realizată în tiraj limitat de 262 exemplare și este echipată cu blocul filatelic special de 4 timbre nedantelate al emisiunii, alături de ștampila „Prima zi”, aplicată în clar, în folio. Blocul este numerotat de la 001 la 262.

ZIUA MĂRCII POȘTALE ROMÂNEȘTI. EVENIMENTE.MUZEUL MILITAR NAȚIONAL „REGELE FERDINAND I”, 100 DE ANI

Albumul filatelic este realizat în tiraj limitat de 268 exemplare și este echipat cu blocul filatelic special de patru timbre nedantelate al emisiunii Ziua Mărcii Poştale Româneşti. Evenimente. Muzeul Miliitar Național „Regele Ferdinand I”, 100 de ani, având două ștampile „prima zi” aplicate în clar, în folio aur, precum și blocul filatelic aniversar introdus în …

ZIUA MĂRCII POȘTALE ROMÂNEȘTI. EVENIMENTE.MUZEUL MILITAR NAȚIONAL „REGELE FERDINAND I”, 100 DE ANI Read More »

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search