Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Ziua mondială a teatrului – Actrița poveste la Romfilatelia

Vineri, 26 martie 2021, Romfilatelia a avut plăcerea de a primi la sediul său vizita doamnei Alexandrina Halic, actrița poveste, fără vârstă, care a venit dintr-un orășel mic din Banat, în urmă cu aproape 50 de ani, și a cucerit scena teatrului și inimile copiilor din toată țara.

Doamna Halic a fost onorată prin invitația de a i se dedica un întreg poștal cu timbru marcă fixă. În cadrul întâlnirii, doamna Halic a apreciat timbrele românești, experiența și implicarea Romfilatelia în proiecte dedicate marilor artiști și, cu această ocazie, a avut amabilitatea de a acorda câte un autograf personalizat colegilor din Romfilatelia.

Copilul etern al teatrului românesc, interpretând o viață roluri de copii și adolescenți, de la Dorothy la David Copperfield, Tom Sawyer, prinț ori cerșetor, Alexandrina Halic se înscrie în patrimoniul filatelic național prin întregul poștal cu timbru marcă fixă, sub egida “Stele ale scenei și ecranului“, pe care Romfilatelia il dedică întregii sale cariere și în semn de recunoaștere a talentului său.

Echipa Romfilatelia vă iubește și vă dorește multă sanatate.

 

Fotografiile realizate pe parcursul întâlnirii completează acest moment plin de emoție.

 

Vizita a avut loc respectând regulile de distanțare socială și restul măsurilor preventive în perioada pandemiei de Covid-19.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search