Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
PLIANT ABONAMENT
Slide
BINE AȚI VENIT ÎN ROMÂNIA!
WELCOME TO ROMANIA!

ZIUA INTERNAȚIONALĂ A PĂSĂRILOR

Romfilatelia adaugă la tematica dedicată „Faunei” o nouă emisiune de mărci poştale dedicată păsărilor de pe întreg mapamondul intitulată „Ziua internațională a păsărilor”, ce va fi introdusă în circulaţie miercuri, 5 aprilie a.c.

 Emisiunea filatelică, alcătuită din patru timbre, un plic „prima zi” și un set de cărți poștale maxime pentru pasionații de maximafilie, ilustrează, în ipostaze inedite, emoționante, următoarele specii:

Porumbelul de stâncăColumba livia (Gmelin, 1789), reprezentat pe timbrul cu valoarea nominală de 2,90 lei;

Cinteza curcubeuChloebia gouldiae (Gould, 1844), redată pe timbrul cu valoarea de 3 lei;

Pasărea cioc-larg „roşu cu negru”Cymbirhynchus macrorhynchos (Gmelin, 1788), reprodusă pe timbrul cu valoarea de 4,30 lei;

Pinguinul imperial (tată de familie) – Aptenodytes forsteri (Gray, 1844), ilustrat pe timbrul cu valoarea nominală de 11 lei.

Toate aceste reprezentări grafice prezintă convingător motivul pentru care trebuie să îngrijim fauna păsărilor și frumusețea speciilor ilustrate în curcubeul culorilor mărcilor poștale.

Romfilatelia mulțumește reprezentanților Muzeului Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” din București, pentru sprijinul documentar acordat la realizarea acestei emisiuni de mărci poștale.

 Emisiunea va fi disponibilă de miercuri, 05 aprilie, în rețeaua magazinelor Romfilatelia din București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, precum și în magazinul nostru online:  https://romfilatelia.ro/store/.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm contactați Biroul Relații Publice:

Tel: 021 / 336 93 92

pr@romfilatelia.ro

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search