Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

„Viata mea”, autobiografia primei femei Prim-ministru a Israelului, Golda Meir

Golda Meir a fost una dintre femeile care, printr-o voință de neclintit și iscusință diplomatică, a contribuit la formarea și constituirea patriei istorice a poporului evreu – Statul Israel. Intitulată „Viața mea”, autobiografia primei femei Prim-ministru a Israelului a devenit imediat după publicare, în 1975, un bestseller.

Ediția a fost tradusă în limba română de către jurnalistul și scriitorul Dan Doboș și ingrijită de către Prof. univ. dr. Mihai-Răzvan Ungureanu, istoric și diplomat sub egida editurii Omnium.

Evenimentul a fost organizat de Ambasada Statului Israel în România, împreună cu Fundația Magna cum Laude-Reut și Complexul Educational Laude-Reut, duminică, 24 septembrie a.c. în Aula Bibliotecii Universitare “Carol I” , în cadrul Străzii de C’arte, la care au  participat invitați din domeniul academic, politologi, studenți, personalități ale vieții culturale,  iar momentul artistic a fost susținut de Paul Surugiu-Fuego.

Romfilatelia va susține și va promova relațiile bilaterale dintre România și Statul Israel în contextul celor 75 ani de relații diplomatice prin marcarea și în anul 2024 a unei tematici filatelice comune.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search