Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Un spectacol, o mare bucurie!

București, 25 ianuarie 2023

Ambasada Statului Istrael la București a organizat un eveniment muzical de înaltă ținută ce deschide seria festivităților dedicate aniversării a 75 de ani de la fondarea Statului Israel.

Concertul extraordinar susținut de Orchestra Națională Radio, sub bagheta Maestrului israelian  Nir Brand, cu origini din România, reconfirmă relația specială dintre România și Israel, reflectată în cei 75 de ani de relații diplomatice neîntrerupte.

Într-o sală arhiplină, într-o atmosferă caldă, prietenoasă, emoționantă, Maestrul Nir Brand, solist și dirijor, prezent pentru prima data în România, a interacționat cu publicul la unison, evocând momente speciale din relațiile de prietenie dintre cele două state, dar și din istoria zbuciumată a poporului evreu. Astfel, un moment special l-a dedicat, în avans, Zilei Internaționale de Comemorare a Holocaustului.

Romfilatelia transmite felicitări Excelenței Sale, Domnului Reuven Azar, Ambasadorul Statului Israel pentru organizarea evenimentului cultural aniversar, cu asigurarea continuării misiunii de promotor, prin marca poștală, valorilor universale, a relațiilor bilaterale, de prietenie și colaborare dintre cele două state, a tradițiilor și culturii, adevărată punte a unității între popoare.

La mulți ani, Statului Israel!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=0JL9YHSnwII[/embedyt]

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search