Abonează-te PLIANT ABONAMENT BINE AȚI VENIT ÎN ROMÂNIA! WELCOME TO ROMANIA! Comandă Detalii emisiune ROMÂNIA, UN TEZAUR EUROPEAN ROMANIA, A EUROPEAN TREASURE Detalii emisiune Comandă ROMÂNI GENIALI BRILLIANT ROMANIANS Detalii emisiune Comandă ROMÂNI CELEBRI FAMOUS ROMANIANS Detalii emisiune Comandă ATENEUL ROMÂN – 125 DE ANI DE LA INAUGURARE ROMANIAN ATHENAEUM – 125 YEARS SINCE THE INAUGURATION Comandă Detalii emisiune Comandă TIMIȘOARA – 800 DE ANI DE ATESTARE DOCUMENTARÃ TIMISOARA – 800 YEARS OF DOCUMENTARY TESTIMONY Detalii emisiune Comandă IAŞI, ORAŞ AL MARII UNIRI IASI, CITY OF THE GREAT UNION Detalii emisiune Comandă PĂSĂRI DIN DELTA DUNĂRII BIRDS FROM THE DANUBE DELTA Detalii emisiune Comandă Slide Slide

Un cosmonaut în vizită la Romfilatelia

Susținătoare continuă a proiectelor și inițiativelor promotoare de valori din domeniul culturii și al științei, marți, 18 mai 2021, Romfilatelia a primit la sediul societății vizita îndrăgitului cosmonaut român Dumitru-Dorin Prunariu.

Filatelia românească a omagiat în repetate rânduri misiunea spațială la care a participat Dumitru -Dorin Prunariu în anul 1981, cosmonautului român fiindu-i dedicate mai multe emisiuni de mărci poștale.

În semn de respect pentru întreaga activitate și pentru a marca împlinirea a 40 de ani de la primul zbor cosmic al unicului român, Romfilatelia l-a aniversat în cadrul emisiunii de mărci poștale Cosmonautică.Aniversări, introdusă în circulație vineri, 14 mai a.c.

Într-o atmosferă caldă, în calitate de prieten al timbrului românesc, Dumitru-Dorin Prunariu a oferit o sesiune de autografe pe elementele emisiunii aniversare, daruri de suflet pentru echipa Romfilatelia.

Marca poștală românească se dovedește încă o dată, prin implicarea în susținerea proiectelor culturale, științifice, sociale, un actor activ în viața societății românești, îndeplinindu-și misiunea sa de promotor al valorilor educative și culturale.

Evenimentul s-a desfășurat respectând regulile de distanțare socială și restul măsurilor preventive în perioada pandemiei Covid-19.