Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Un cosmonaut în vizită la Romfilatelia

Susținătoare continuă a proiectelor și inițiativelor promotoare de valori din domeniul culturii și al științei, marți, 18 mai 2021, Romfilatelia a primit la sediul societății vizita îndrăgitului cosmonaut român Dumitru-Dorin Prunariu.

Filatelia românească a omagiat în repetate rânduri misiunea spațială la care a participat Dumitru -Dorin Prunariu în anul 1981, cosmonautului român fiindu-i dedicate mai multe emisiuni de mărci poștale.

În semn de respect pentru întreaga activitate și pentru a marca împlinirea a 40 de ani de la primul zbor cosmic al unicului român, Romfilatelia l-a aniversat în cadrul emisiunii de mărci poștale Cosmonautică.Aniversări, introdusă în circulație vineri, 14 mai a.c.

Într-o atmosferă caldă, în calitate de prieten al timbrului românesc, Dumitru-Dorin Prunariu a oferit o sesiune de autografe pe elementele emisiunii aniversare, daruri de suflet pentru echipa Romfilatelia.

Marca poștală românească se dovedește încă o dată, prin implicarea în susținerea proiectelor culturale, științifice, sociale, un actor activ în viața societății românești, îndeplinindu-și misiunea sa de promotor al valorilor educative și culturale.

Evenimentul s-a desfășurat respectând regulile de distanțare socială și restul măsurilor preventive în perioada pandemiei Covid-19.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search