Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Un campion de legendă, acasă la timbrul românesc

Miercuri, 30 septembrie 2015, Romfilatelia a primit la sediul său vizita marelui sportiv Ion Ţiriac, aspectele acestei întrevederi fiind legate de proiectul filatelic pe care societatea noastră îl desfășoară și are onoarea să-l dedice fostului tenismen.

Având deja o tradiție în realizarea de emisiuni de mărci poștale ce promovează valori de seamă și personalități marcante din România, a căror activitate și parcurs profesional au adus țării noastre numeroase recunoașteri și aprecieri, Romfilatelia are plăcerea să înscrie în planul editorial al anului 2015 un nou proiect filatelic de acest gen.

Emisiunea de timbre, programată să intre în circulație în luna octombrie a anului curent, va aduce un omagiu carierei marelui sportiv, fiind încă o mărturie a talentului și performanțelor deosebite obținute de acesta, succese încununate de susținerea continuă a publicului român, dar și a celui străin.

Domnul Ion Ţiriac a primit cu bucurie inițiativa Romfilatelia de realizare a acestui proiect filatelic, în cadrul vizitei desfășurate la sediul societății fiind discutate detalii necesare în buna pregătire și finalizare a acestuia.

Totodată, domnul Ţiriac a fost interesat să afle detalii despre istoria mărcii poștale românești și evoluția acesteia de-a lungul timpului, fiindu-i prezentate realizările companiei noastre, emisiunile filatelice cu tematică sportivă, precum și cele dedicate sportivilor români de succes.

În încheierea vizitei, fostul tenismen a semnat în cartea de onoare a societății inserând câteva gânduri care ne onorează: „Cu multă simpatie și respect pentru cei ce fac lucruri unice și sunt oameni unici.”

WordPress Image Gallery Plugin

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search