Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

„Tot ce-i românesc nu piere” Concert marca Tudor Gheorghe

„Tot ce-i românesc nu piere”

Concert marca Tudor Gheorghe

București, 12 octombrie 2018

Concertul intitulat „Tot ce-i românesc nu piere” , desfășurat joi, 11 octombrie a.c., pe scena Casei de Cultură a Studenților din București, l-a avut ca protagonist pe Maestrul Tudor Gheorghe, acompaniat de orchestra Concertino, sub bagheta dirijorului și orchestratorului Marius Cristescu.

Sub deviza „Celebrăm Centenarul Marii Uniri. Cinstim valorile României”, Romfilatelia, în misiunea sa de promotor al valorilor naționale,  s-a alăturat acestui demers, ocazie cu care a fost prezentat întregul poștal dedicat îndrăgitului compozitor și cântăreț, Tudor Gheorghe.

Întregurile poștale vor circula pe teritoriul României, ducând mesajele românilor către dragi, fiind totodată și o modalitate prin care artistul Tudor Gheorghe va călători prin toată regiunile istorice ale țării.

Echipa Romfilatelia i-a oferit domnului Tudor Gheorghe un întreg poștal gigant și un panou filatelic, aducând un omagiu întregii cariere artistice a îndrăgitului rapsod, a cărui menire artistică este aceea de a fi în slujba poeziei și a folclorului românesc, promotor al tradițiilor și valorilor neamului.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search