Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
PLIANT ABONAMENT

TimFilEx 2023 la bilanț

Luni, 25 septembrie 2023

Expoziția națională cu participare internațională TimFilEx 2023, organizată în perioada 21-24 septembrie de Asociația Filatelică Timișoara sub patronajul Federației Filatelice Romȃne și de Universitatea de Vest, a ajuns la final.

Romfilatelia a participat la eveniment cu un stand de vânzare și exponatul filatelic „România pitorească”, gazda evenimentului fiind Universitatea de Vest din Timișoara.

În data de joi, 21 septembrie, în deschiderea expoziției, Romfilatelia a lansat emisiunea dedicată evenimentului TimFilEx2023.

Al luat cuvântul domnul Mădălin Bunoiu, Prorector Universitarea de Vest, domnul Marius Muntean, Președintele Asociației Filatelice Timișoara și domnul Alexandru Bartoc, Președintele Fundației Culturale Bartoc, apoi au semnat panoul filatelic, o invitație la neuitare a momentului special.

Romfilatelia și-a așteptat vizitatorii la stand cu noutăți și surprize filatelice, precum și cu emisiunea dedicată Expoziției, bucurându-se de prezența unui public entuziast, iubitor al timbrului românesc.

Romfilatelia va continua misiunea sa de promotor al valorilor naționale prin marca poștală, ambasador itinerant și simbol de stat, alături de imn, steag, emblemă și monedă.

#TimFilEx2023  #FederațiaFilatelicăRomână  #AsociațiaFilatelicăTimișoara #UniversitateadeVestdinTimișoara  #marcapoștalăambasadoritinerant  #Expozițiefilatelicănațională

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search