Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Timbrul românesc medaliat cu bronz de către Uniunea Poștală Universală

În data de 26 aprilie 2024, la sediul din Berna al Uniunii Poștale Universale, au fost decernate diplomele țărilor câștigătoare în cadrul celei de-a 18-a Competiții, Clasa pentru #filatelie, organizată în Thailanda, în anul precedent, Romfilatelia, în numele României, fiind medaliată cu bronz pentru exponatul intitulat ,,Regalitatea în filatelie”.

Jurizat de Federația Internațională de Filatelie (FIP) și de Secretariatul UPU, concursul reprezintă o recunoaștere a autorităților poștale emitente ale căror materiale exemplifică evoluțiile în design și promovarea filateliei. Participanții au fost jurizați în funcție de originalitatea, inovația și sprijinul pentru cauze umanitare majore.

Valoarea mărcii poștale românești, simbol de țară și mijloc de cunoaștere prin imagine, design și informație, a fost reconfirmată cu prilejul participării la această prestigioasă competiție de profil.

Felicitări timbrului românesc!

Felicitări, România!

#Romania #Romfilatelia #medaliedebronz #timbrulromânesc #Regalitateaînfilatelie #UPU #WADP #FIP #RoyaltyInPhilately #expozițieinternaționalăfilatelică #Thailanda #Bangkok #colecții #RomanianStamps #bronzemedal #competition #philately #stampcollection #postagestamps #collections #philatelist #postcrossing #filateli #francobolli #briefmarken #selos #timbres #philategram

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search