Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Timbrul românesc apreciat la Târgul de Carte GAUDEAMUS Radio România

În perioada 7-11 decembrie Romfilatelia a participat cu un stand de vânzare la Târgul Gaudeamus, prezența societății fiind așteptată după o perioadă de pandemie, iar colecționarii au admirat cele mai frumoase timbre emise în ultimii ani, coliţe, plicuri „prima zi”, cărţi poştale maxime, albume filatelice şi o colecţie impresionantă de produse speciale.

Respectând tradiţia celor peste două decenii de existenţă, cu zeci de mii de titluri de apariții editoriale de pe piaţa românească şi internaţională, Târgul  „Gaudeamus” este cel mai longeviv şi dinamic târg de carte din România, iar Romfilatelia, unica societate abilitată în emiterea mărcilor poștale românești, partener tradițional și reper cultural, s-a bucurat de aprecieri, standul  fiind  vizitat de numeroși cumpărători și parteneri.

Emisiunea „Crăciun 2022” a prezentat un interes deosebit în rândul vizitatorilor, aceștia admirând albumul special al emisiunii. Echipa Romfilatelia a fost bucuroasă  să primească vizita elevilor de la  Liceul Teoretic Național care au fost fascinați de frumusețea acestor timbre alături de alți copii și prieteni ai timbrului.

De asemenea, timbrele și produsele cu tematica „Regalitate”, s-au bucurat de mare interes.

Ca de fiecare dată, timbrul românesc a fost prezent în centrul evenimentelor culturale, promovând cultura și valorile românești, iar în urma Medaliei de aur primite la Expoziția Filatelică Mondială din Cape Town, Africa de Sud, pentru cele două exponate cu tema „Personalități ale tezaurului uman universal”, numeroși prieteni, admiratori ai timbrelor românești au venit la standul Romfilatelia să transmită felicitări.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search