Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Timbrele românești parte din programul – Școala altfel

Luni 8 aprilie 2019, Romfilatelia și Fabrica de Timbre a primit vizita elevilor din clasa a II-a de la Școala nr. 97 din Bucuresti, oferindu-le astfel o călătorie în lumea magică și minunată a timbrelor.

Elevii au vizionat întreaga gamă de utilaje folosite la tipărirea mărcilor poştale. Utilajele care le-au captat interesul copiilor au fost maşina de tipar  utilajul  Heidelberg şi maşinile folosite la perforarea mărcilor poştale sau la confecţionarea întregurilor poștale (plicuri de corespondenţă cu timbru imprimat. Momentul vizitei a fost imortalizat și reprodus pe timbre oferite fiecărui elev, reprezentând astfel o plăcută amintire de care copii au fost foarte încântați.

A urmat vizita la sediul Romfilatelia, prilej cu care au fost prezentată copiilor emisiunea a de mărci poștale “Constituția, garant al drepturilor cetățenilor români, introdusă în circulație chiar în ziua vizitei.

Cu acest prilej, au fost oferite copiilor plicuri filatelice cu timbre, precum și afișul emisiunii de mărci poștale dedicate Constituției.

Echipa Romfilatelia  a fost bucuroasă să promoveze și de această dată  mărcile poștale românești, în speranța că filatelia poate avea un viitor frumos și va fi un hobby căutat și de micii colecționari.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search