Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Timbrele românești parte din programul – Școala altfel

 București, 23 mai 2019

Joi 23 mai 2019, Romfilatelia și Fabrica de Timbre au primit vizita elevilor din clasele I-IV de la Școala Primară Casa Montessori și clasa pregătitoare la Școala Romano-Finlandeză, oferindu-le astfel o călătorie în lumea magică și minunată a timbrelor.

Elevii au vizionat întreaga gamă de utilaje folosite la tipărirea mărcilor poştale. Utilajele care le-au captat interesul copiilor au fost maşina de tipar  utilajul  Heidelberg şi maşinile folosite la perforarea mărcilor poştale sau la confecţionarea întregurilor poștale (plicuri de corespondenţă cu timbru imprimat).

Momentul vizitei a fost imortalizat și reprodus pe timbre oferite fiecărui elev, reprezentând astfel o plăcută amintire de care copii au fost foarte încântați.

După ce au încheiat turul în Fabrică de Timbre, copiii au continuat vizita la sediul Romfilatelia, unde au fost întâmpinaţi cu surprize, cadouri şi multă dragoste. De asemenea, copiii s-au bucurat pentru că au avut posibilitatea de a pleca acasă cu  timbre încărcate de istorie și valori culturale, cu care puteau face schimb cu restul colegilor.

Echipa Romfilatelia a fost bucuroasă să promoveze și de această dată mărcile poștale românești, în speranța că filatelia poate avea un viitor frumos și va deveni un hobby în rândul copiilor și tinerilor, care vor descoperi “o lume într-un timbru“.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search