Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
PLIANT ABONAMENT

„Suntem ce sunt amintirile noastre” Marin Moraru omagiat de Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București

București, 31 ianuarie 2020

Teatrul Național „I. L. Caragiale” din București a organizat vineri, 31 ianuarie a.c., în spațiul dedicat cărții, Librarium, un eveniment dedicat îndrăgitului actor Marin Moraru, care ar fi împlinit  83 de ani.

Plecând de la titlul cărții scrise de Marin Moraru, „Suntem ce sunt amintirile noastre”, colegii de scenă au depănat momente de neuitat petrecute pe scenă și în viață.

Pe alei de amintiri de suflet, purtând lacrima și zâmbetul, ne-au însoțit Lucia Popescu Moraru, soția actorului, Dorina Lazăr, Sanda Toma, Simona Bondoc Vladimir Găitan, Traian Stănescu, Costel Constantin, Eugen Cristea, Ion Caramitru, Octavian Ursulescu, Monica Davidescu, alături de alți colegi de scenă și prieteni. Discuția a fost moderată de jurnalista Maria Capelos.

Marin Moraru a fost o personalitate unică ce a lăsat ca moștenire un număr impresionant de roluri în teatru și film, iar pentru întreaga carieră, Romfilatelia i-a dedicat un timbru în cadrul emisiunii de mărci poștale „Stele de aur ale scenei și ecranului” (2014).

Domnul Marinuș Moraru ni s-a lipit de suflet ca marca de scrisoare și îl vom păstra în amintirile noastre.

Echipa Romfilatelia

 

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search