Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Stelele scenei și ecranului într-un Festival cultural Internațional

În perioada 23 august-29 august 2021 Centrul Cultural “Gr. V. Birlic” a organizat în orasul Fălticeni, “Festivalul internațional de teatru pentru tineret Gr. V.  Birlic” ediția a 11-a, în cadrul căruia s-au înscris activități culturale precum: spectacole de teatru, atât pentru adulți cât și pentru copii, concerte cu muzică live, lansări de carte, inclusiv un festival de film dedicat marei actrițe Draga Olteanu Matei, sub debunirea “Draga Film Fest”.

Cu ocazia acestui eveniment, Romfilatelia a expus un set de panouri filatelice din colecția ”Stele de aur ale scenei și ecranului” și ”Mari actori români”. Au fost prezentate întreguri poștale cu regretații actori Emil Hossu și Eusebiu Ștefănescu. La această acțiune a fost prezent și Dl. Ion Bogdan Ștefănescu, profesor flautist și fiul actorului Eusebiu Ștefănescu căruia i-a fost înmanat întregul poștal dedicat tatălui său.

Aceast eveniment s-a desfășurat respectând regulile de distanțare socială și restul măsurilor preventive în perioada pandemiei de Covid-19.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search