Abonează-te PLIANT ABONAMENT BINE AȚI VENIT ÎN ROMÂNIA! WELCOME TO ROMANIA! Comandă Detalii emisiune ROMÂNIA, UN TEZAUR EUROPEAN ROMANIA, A EUROPEAN TREASURE Detalii emisiune Comandă Regalitatea in Romania Uniformele reg I Uniformele reg II Uniformele reg III Motoare Vanatoarea Pasiunile Regilor Palat Elisabeta Ia ATENEUL ROMÂN – 125 DE ANI DE LA INAUGURARE ROMANIAN ATHENAEUM – 125 YEARS SINCE THE INAUGURATION Comandă Detalii emisiune Comandă ROMÂNI GENIALI BRILLIANT ROMANIANS Detalii emisiune Comandă IAŞI, ORAŞ AL MARII UNIRI IASI, CITY OF THE GREAT UNION Detalii emisiune Comandă ROMÂNI CELEBRI FAMOUS ROMANIANS Detalii emisiune Comandă TIMIȘOARA – 800 DE ANI DE ATESTARE DOCUMENTARÃ TIMISOARA – 800 YEARS OF DOCUMENTARY TESTIMONY Detalii emisiune Comandă Constantin Brâncuși Romfilatelia 18 ani PĂSĂRI DIN DELTA DUNĂRII BIRDS FROM THE DANUBE DELTA Detalii emisiune Comandă Iolanda Balas Nadia Comaneci Bellu si Bitang Gabriela Szabo Gheorghe Hagi Elisabeta Lipa Ivan Patzachin Ion Tiriac Ilie Nastase

ȘEDINȚA DE LUCRU A COMISIEI FILATELICE NAȚIONALE

Miercuri, 18 decembrie 2019, membrii Comisiei Filatelice Naționale s-au întrunit în ședință de lucru, prilej cu care au fost trecute în revistă ultimile noutăți editoriale și au fost avizate emisiunile de mărci poștale inclus în Planul editorial al anului 2020.

În cadrul întânirii au fost menționați machetatorii care au participat la concursul de machetare dedicat emisiunii Design 50, respectiv  Mihai Nenciu, Ana-Maria și Adrian Florean, care au primit ca premii cate un clasor cu timbrele anului 2019. Domnul Adrian Florea a fost prezent la ședința Comisiei Filatelice, pentru a ridica premiul cuvenit atât acestuia, cât și colegei Ana-Maria. Acesta s-a bucurat de darul primit, exprimându-ți dorința de a participa și la concursurile următoare.

Cu această ocazie au fost votate și cele mai frumoase timbre ale anului 2019, locul I fiind ocupat de timbrul coliței emisiunii Colecții românești. Gramofoane, locul 2 de timbrul în care este ilustrat Regele Ferdinand I, în cadrul emisiunii Uniformele regalității românești (I), iar ultimul loc pe podium a fost ocupat de timbrul în care este redată acvila de munte cadrul emisiunii Europa.Păsări naționale.

Comisia a hotărât că la concursurile internaționale de profil România va participa cu timbrul coliței emisiunii Faună protejată din România, în care este ilustrat zimbrul.

Cu acest prilej, a fost semnat panoul filatelic ilustrat cu mărcile poștale dedicate emisiunii de mărci poștale Uniformele regalității românești (I), care s-a bucurat de aprecierile colecționarilor din țară și din străinătate.

Președintele Comisiei, Directorul General Romfilatelia, doamna Cristina POPESCU, a mulțumit pentru colaborarea și parteneriatul tradițional, precum și pentru consilierea primită la realizarea emisiunilor de mărci poștale și a transmis, în numele întregii echipe, tradiționala urare: „Sărbători Fericite!”

 

 

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search