Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Romfilatelia vă invită laTârgul Internațional GAUDEAMUS – Carte de învățătură, ediția 2016

GAUDEAMUS_FONOTECA_2013Începe Târgul Internațional Gaudeamus!

Cel mai longeviv şi dinamic târg de carte din România revine și în acest an cu o ofertă de neegalat, respectând tradiţia celor peste două decenii de existenţă, cu sute de mii de titluri de apariții editoriale de pe piaţa românească şi internaţională, cu numeroase evenimente adresate publicului larg, expoziţii, concursuri şi multe surprize pe care vă invităm să le descoperim împreună la faţa locului.

Ca în fiecare an, Romfilatelia este prezentă la acest eveniment expozițional de cultură, cu mărci poștale de colecție și cele mai apreciate și interesante produse filatelice ale ultimilor ani.

Vă așteptăm în perioada 16-20 noiembrie a.c., la standul 233, nivel 4.50, în Pavilionul Central Romexpo, cu o ofertă bogată de surprize filatelice: timbre, coliţe, plicuri prima zi, cărţi poştale maxime, albume filatelice şi o serie de produse speciale, realizate în ediții limitate, care vor completa clasoare și vor încânta privitorii.

Prin universul timbrelor putem cuceri împreună lumi noi, putem descoperi informaţii interesante și totodată încerca să privim lucrurile din jurul nostru într-un mod inedit.

Vă invităm așadar la o călătorie cu timbrele naționale, promotoare ale tezaurului țării noastre, ale farmecului și caracterului unic pe care tradițiile românești le au, dar și ale celor mai importante mesaje și evenimente, reunite cu drag într-o prezentare de înaltă ținută.

Ne întâlnim cu mic și mare la standul Romfilatelia cu numărul 233, nivel 4.50, Pavilionul Central Romexpo, să sărbătorim pasiunea pentru filatelie și timbrul românesc, considerat a fi, pe drept cuvânt, un important ambasador al valorilor și simbolurilor naționale!

Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm contactaţi Biroul Relaţii Publice:

Tel: 021 / 337 24 42

anamaria.anton@romfilatelia.ro

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search