Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Romfilatelia susține lupta împotriva cancerului la sân

Fundația Renaşterea a organizat, luni seară, a 18-a ediţie “Iluminare în roz” -gest simbol al luptei împotriva cancerului de sân, prin iluminarea în roz a Ateneului Român.

Conducerea Fundației Renașterea – Mihaela Geoana, Cristiana Copos, Veronica Savanciuc, Camelia Sucu, Andreea Mihai, Amalia Năstase, Adriana Cazacu si ambasadorul Andreea Esca – au fost gazdele unei seri dedicate aniversării  celor 18 ani de activitate a Fundației, in an Centenar al  Marii Uniri.

Momentul festiv al iluminării in roz a Ateneului Roman a fost urmat de o recepție în foyerul Ateneului si  o licitație fără strigare pentru strângerea fondurilor necesare pentru achiziționarea unui ecograf performant ce va fi instalat la Centrul Medical de Diagnostic al Afecțiunilor Mamare Renașterea.

Romfilatelia s-a alăturat inițiativei Fundației Renașterea prin oferirea de colite ale emisiunii Simona Halep, un campion de marcă pentru a fi licitate de participanții la eveniment in scop caritabil.

Marca poștală românească dovedește încă o dată, prin implicarea in susținerea proiectelor caritabile, un actor activ în viața societății românești îndeplinind-si misiunea de a promova și cultiva valori umanitare precum solidaritatea si întrajutorarea.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search