Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
PLIANT ABONAMENT
Slide
BINE AȚI VENIT ÎN ROMÂNIA!
WELCOME TO ROMANIA!
Slide
PlayPlay
Slide
PlayPlay

Romfilatelia susține lupta împotriva cancerului la sân

Fundația Renaşterea a organizat, luni seară, a 18-a ediţie “Iluminare în roz” -gest simbol al luptei împotriva cancerului de sân, prin iluminarea în roz a Ateneului Român.

Conducerea Fundației Renașterea – Mihaela Geoana, Cristiana Copos, Veronica Savanciuc, Camelia Sucu, Andreea Mihai, Amalia Năstase, Adriana Cazacu si ambasadorul Andreea Esca – au fost gazdele unei seri dedicate aniversării  celor 18 ani de activitate a Fundației, in an Centenar al  Marii Uniri.

Momentul festiv al iluminării in roz a Ateneului Roman a fost urmat de o recepție în foyerul Ateneului si  o licitație fără strigare pentru strângerea fondurilor necesare pentru achiziționarea unui ecograf performant ce va fi instalat la Centrul Medical de Diagnostic al Afecțiunilor Mamare Renașterea.

Romfilatelia s-a alăturat inițiativei Fundației Renașterea prin oferirea de colite ale emisiunii Simona Halep, un campion de marcă pentru a fi licitate de participanții la eveniment in scop caritabil.

Marca poștală românească dovedește încă o dată, prin implicarea in susținerea proiectelor caritabile, un actor activ în viața societății românești îndeplinind-si misiunea de a promova și cultiva valori umanitare precum solidaritatea si întrajutorarea.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search