Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Romfilatelia susține Fundaţia SERA România printr-un întreg poştal pentru o cauză nobilă – „Fiecare copil are drepul la o familie!”

dsc_4566Luni, 24 octombrie 2016, Ateneul Român a găzduit evenimentul aniversar 20 de ani de activitate Fundația SERA România, ce a marcat munca de două decenii a acestei instituții neguvernamentale în slujba protecției copiilor aflați în dificultate.

Evenimentul a inclus o serie de manifestări care au garantat o seară de excepție, ce a avut la bază un demers nobil „Fiecare copil are dreptul la o familie”: concertul caritabil aniversar – muzică simfonică, avându-l ca invitat de marcă pe pianistul american Alan Gampel, expoziția de fotografie dedicată activității fundației, momentul filatelic de prezentare a întregului poștal dedicat, precum și un cocktail care a încheiat cu succes seara.

Gazda serii, domnul Bogdan Simion, directorul executiv al Fundației SERA România, a avut ca invitați speciali pe domnul Dragoş Pîslaru, ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, doamna Arielle de Rotschild, președinte CA Fundația CARE Franța, şi doamna Michèle Râmniceanu, membru CA al Fundației CARE Franța, membri ai Camerei Deputaților, ai corpului diplomatic, printre care E.S. Dna. Tamar Samash, ambasadorul Israelului la București. De asemenea, au mai participat reprezentanți ai Direcțiilor Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, invitați din zona business, precum și parteneri instituționali ai fundației.

Venind în sprijinul misiunii Fundației SERA România și sărbătorind totodată aniversarea de
20 de ani a organizației, Romfilatelia s-a alăturat momentului festiv prin realizarea unui întreg poştal cu timbru marcă fixă, dorind să fie, prin specificul activității, o porta-voce a unor cauze care merită să se facă auzite.

Vizual, acest plic sugerează adeziunea la conceptul de a pune un zâmbet pe faţa oricărui copil, prin implicare, dar şi susţinerea idealului „Fiecare copil are dreptul la o familie”, motto-ul sub care fundaţia îşi desfășoară activitatea.

În avanpremiera concertului, directorul general Romfilatelia, doamna Cristina Popescu, a invitat pe domnul Bogdan Simion, gazda evenimentului, să semneze plicul gigant aniversar, replica întregului poştal, alături de domnul Dragoș Pîslaru, ministrul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, și doamna Arielle de Rotschild, președinte CA Fundația CARE Franța.
Concertul caritabil a fost susţinut de artişti tineri, precum Alan Gampel (SUA), Ioana Cristina Goicea şi Ştefan Cazacu (România), alături de orchestra Virtuozii din Bucureşti, sub bagheta dirjorului Cristian Oroşan.

WordPress Image Gallery Plugin
Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search