Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
PLIANT ABONAMENT
Slide
BINE AȚI VENIT ÎN ROMÂNIA!
WELCOME TO ROMANIA!

Romfilatelia promotor al educației prin marcă poștală, a fost alături de elevii Liceului Teoretic Național din București cu ocazia Zilei Mondiale a Poștei.

Romfilatelia promotor al educației prin marcă poștală, a fost alături de elevii Liceului Teoretic Național din București cu ocazia Zilei Mondiale a Poștei. Sub atenta supraveghere a cadrelor didactice ale unității de învățământ, copiii au desfășurat diverse activități pentru a intra în tainele filateliei. Avem plăcerea de a vă prezenta câteva dintre opiniile elevilor clasei a  IV-a B despre eveniment :

elev: Mie mi s-a părut activitatea foarte interesantă, iar timbrele pe care le-am primit au reprezentat o surpriză minunată. Le păstrez cu drag în camera mea.

elev: Activitatea de Ziua Poștei mi-a plăcut mult, la fel și timbrele. Eu am primit timbre cu mijloace de transport. Vreau să le pun într-un clasor, deoarece continui colecția tatălui meu.

elev: Am văzut câteva timbre mai speciale. Cărțile poștale aș vrea să le trimit bunicii mele din Bacău, să o fac mai fericită. S-ar putea să îi dau și fratelui meu una dintre cărțile poștale.

elev: Activitatea a fost una interactivă, mi-au plăcut foarte mult timbrele. Timbrul meu preferat a fost unul cu levănțică. Bunica mea colecționa astfel de timbre și am hotărât să le pun pe cele primite astăzi, la colecția ei cu flori.

elev: Timbrele primite cadou m-au convins să încep și eu o colecție! Activitatea a fost una drăguță.

elev: Mi-a plăcut cadoul de la Romfilatelia, mai ales că timbrele au fost diferite. Ne-au bucurat cărțile poștale și că am putut face schimb cu colegii. Am dus timbrele tatălui meu și i-au plăcut, i-am completat colecția.

Felicitări organizatorilor: doamna Silvia Moraru , director , doamna Ioana Dan , coordonator acțiuni non-formale, și tuturor celor implicați în acțiune.

Foto & opinii copii , credit : Liceul Teoretic Național

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search