Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Romfilatelia promotor al educației prin marcă poștală, a fost alături de elevii Liceului Teoretic Național din București cu ocazia Zilei Mondiale a Poștei.

Romfilatelia promotor al educației prin marcă poștală, a fost alături de elevii Liceului Teoretic Național din București cu ocazia Zilei Mondiale a Poștei. Sub atenta supraveghere a cadrelor didactice ale unității de învățământ, copiii au desfășurat diverse activități pentru a intra în tainele filateliei. Avem plăcerea de a vă prezenta câteva dintre opiniile elevilor clasei a  IV-a B despre eveniment :

elev: Mie mi s-a părut activitatea foarte interesantă, iar timbrele pe care le-am primit au reprezentat o surpriză minunată. Le păstrez cu drag în camera mea.

elev: Activitatea de Ziua Poștei mi-a plăcut mult, la fel și timbrele. Eu am primit timbre cu mijloace de transport. Vreau să le pun într-un clasor, deoarece continui colecția tatălui meu.

elev: Am văzut câteva timbre mai speciale. Cărțile poștale aș vrea să le trimit bunicii mele din Bacău, să o fac mai fericită. S-ar putea să îi dau și fratelui meu una dintre cărțile poștale.

elev: Activitatea a fost una interactivă, mi-au plăcut foarte mult timbrele. Timbrul meu preferat a fost unul cu levănțică. Bunica mea colecționa astfel de timbre și am hotărât să le pun pe cele primite astăzi, la colecția ei cu flori.

elev: Timbrele primite cadou m-au convins să încep și eu o colecție! Activitatea a fost una drăguță.

elev: Mi-a plăcut cadoul de la Romfilatelia, mai ales că timbrele au fost diferite. Ne-au bucurat cărțile poștale și că am putut face schimb cu colegii. Am dus timbrele tatălui meu și i-au plăcut, i-am completat colecția.

Felicitări organizatorilor: doamna Silvia Moraru , director , doamna Ioana Dan , coordonator acțiuni non-formale, și tuturor celor implicați în acțiune.

Foto & opinii copii , credit : Liceul Teoretic Național

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search