Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

ROMFILATELIA PREZENTĂ LA CONCERTUL DE BUN RĂMAS AL AMBASADORULUI REPUBLICII ARMENIA ÎN ROMÂNIA

București, 11 septembrie 2023

Romfilatelia, prin doamna Cristina Popescu, Director general, a participat la Concertul de bun rămas al Excelenței Sale Sergey Minasyan, Ambasadorul Armeniei la București și al Doamnei Liana Minasyan, la finalul mandatului în România.

Evenimentul, găzduit la Palatul Noblesse, unul din cele mai elegante și prestigioase locații pentru organizarea de evenimente din București, a constituit un prilej emoționant de a audia renumite arii și canțonete, dar și de a rememora frumoase proiecte pe care Romfilatelia, singura societate abilitată de Guvernul României în emiterea mărcilor poștale românești, le-a derulat, cu sprijinul Ambasadei Armeniei la București și care au  promovat valorile comune ale României și ale Armeniei, personalități de marcă și valori ale creștinătății.

Între acestea, cel mai recent proiect, emisiunea comună România-Armenia, Ana Aslan  „și elixirul tinereții”. lansată în data de 3 aprillie 2023, în Sala Grigore Gafencu, din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, în prezența ministrului de externe român la acea dată, Bogdan Aurescu și a omologului armean Ararat Mirzoyan, a reprezentat un moment emoționant și un omagiu adus personalității de anvergură a gerontologiei românești și mondiale, care s-a născut în anul 1897 la Brăila, într-o familie de intelectuali armeni.

În final, doamna Cristina Popescu și-a exprimat speranța revederii și le-a urat Exceelenței Sergey Minasyan și soției multă sănătate și succes în noua misiune.

#AmbasadaArmenieiînRomânia #SergeyMinasyan  #AnaAslan #Elixirultinereții #MAE #HayPost

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search