Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Romfilatelia premiată pentru promovarea identităţii naţionale în cadrul Galei Premiilor APLER

Joi, 19 noiembrie 2015, în Salonul Carol I al Bibliotecii Centrale Universitare din Bucureşti, a avut loc cea de-a XVII-a ediţie a Galelor APLER – Asociaţia Publicaţiilor Literare şi Editurilor din România.

Romfilatelia, autoritatea emitentă a mărcii poştale româneşti, a devenit de-a lungul timpului un partener de încredere al campaniilor şi proiectelor ce promovează identitatea naţională, derulând proiecte de impact la nivel local şi internaţional.

Marca poştală oferă o viziune în miniatură a patrimoniului cultural, artistic şi istoric al unei ţări, constituie un instrument eficient de promovare, iar produsele filatelice sunt o modalitate concretă de publicitate, o fereastră deschisă către întreaga lume.

Pentru specificul activităţii şi acţiunile constante de susţinere a imaginii României şi a valorilor naţionale, doamna Cristina Popescu, directorul general al Romfilatelia, a primit cu bucurie şi mândrie Premiul special pentru promovarea identităţii naţionale.

Domnul Ioan Cristescu, preşedintele APLER, a prezentat şi o scurtă caracterizare pentru Romfilatelia odată cu oferirea premiului: „M-a deranjat faptul că în ţara aceasta instituţiile serioase, care promovează cultura, sunt lovite din toate părţile. Romfilatelia, este din anul 2004 singura instituţie privată care n-a avut credite, datorii şi asta din vânzarea de timbre. Nu a primit premii aici, au primit în afară, la mari târguri şi competiţii internaţionale. Cred că merită cu prisosinţă un premiu, ca recunoştere a muncii lor, pentru promovarea identităţii naţionale.”

Cuvintele şi aprecierile adresate Romfilatelia cu prilejul Galei APLER ne onorează şi ne dau credinţa că rolul şi importanţa timbrului în societatea românească sunt recunoscute oficial, iar faptul că marca poştală este acceptată ca ambasador în promovarea identităţii naţionale, cu toate implicaţiile acestui concept, nu poate decât să ne bucure şi să ne inspire pentru ca şi pe viitor acest obiect de artă miniatural să facă cinste ţării şi poporului român.

WordPress Image Gallery Plugin
Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search