Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Romfilatelia, partener la aniversarea a 90 de ani de relații diplomatice dintre România și Ordinul Suveran de Malta

Susținătoare continuă a proiectelor și inițiativelor promotoare de relații diplomatice bilaterale, valori și simboluri comune cu alte culturi și popoare, Romfilatelia a fost prezentă la evenimentul care marchează acest important moment.

Cu această ocazie și în prezența unei distinse audiențe formate din diverse personalități și reprezentanți ai corpului diplomatic acreditat la București, luni 19 septembrie 2022, Excelența Sa, Domnul Roberto Musneci, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Ordinului Suveran de Malta a prezentat emisiunea comună aniversară, mulțumind societății Romfilatelia pentru frumoasa colaborare în cadrul proiectului filatelic comun.

Subiectul ales pentru a ilustra machetele emisiunii comune a avut în vedere colaborarea în domeniul asistenței umanitare și numeroase proiecte derulate de Ordinul Suveran în țara noastră în domeniul asistenței medicale, ajutorului la dezastre, sprijinirii persoanelor cu dizabilități, a bătrânilor, a tinerilor, a copiilor de etnie romă și altor categorii de persoane aflate în condiții de vulnerabilitate. De asemenea, Ordinul Suveran de Malta, prin intermediul Serviciului de Ajutor Maltez în România și al Asociației Române a Ordinului de Malta, a acordat sprijin concret României în contextul pandemiei de COVID-19.

Romfilatelia va continua misiunea sa de promotor al valorilor naționale, prin marca poștală, adevărat ambasador și instrument de diplomație publică.

 

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search