Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
PLIANT ABONAMENT
Slide
BINE AȚI VENIT ÎN ROMÂNIA!
WELCOME TO ROMANIA!

Romfilatelia, partener al Festivalul internațional de teatru pentru tineret Grigore Vasiliu Birlic”

În perioada 22 august-28 august 2022, Fălticeniul a găzduit trei evenimente culturale: cea de-a XII-a ediție a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic”, cea de-a II-a ediție a „Draga Film Fest” și cea de-a IV-a ediție a Festivalului „Fălticeni Folk”.

Toate manifestările au fost organizate de Asociația Fălticeni Cultural, coordonată de Preotul Vasile-Liviu Mihăilă și au inclus activități culturale precum: spectacole de teatru, atât pentru adulți cât și pentru copii, concerte cu muzică live, lansări de carte, expoziții etc.

Cu ocazia acestui eveniment, Romfilatelia, în calitate de partener al Festivalului, a fost prezentă alături de artişti şi parteneri cu expoziţia dedicată Reginei Maria, portului popular românesc, bijuterie UNESCO, precum şi Regalităţii în România.

Sub egida „Promovează-ți cultura prin timbre”, Romfilatelia va continua misiunea sa, organizând sau alăturându-se și altor manifestări de gen, marca poștală fiind vector de comunicare și componentă esențială a brandului național.

 

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search