Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Romfilatelia, partener al Festivalul internațional de teatru pentru tineret Grigore Vasiliu Birlic”

În perioada 22 august-28 august 2022, Fălticeniul a găzduit trei evenimente culturale: cea de-a XII-a ediție a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Tineret „Grigore Vasiliu Birlic”, cea de-a II-a ediție a „Draga Film Fest” și cea de-a IV-a ediție a Festivalului „Fălticeni Folk”.

Toate manifestările au fost organizate de Asociația Fălticeni Cultural, coordonată de Preotul Vasile-Liviu Mihăilă și au inclus activități culturale precum: spectacole de teatru, atât pentru adulți cât și pentru copii, concerte cu muzică live, lansări de carte, expoziții etc.

Cu ocazia acestui eveniment, Romfilatelia, în calitate de partener al Festivalului, a fost prezentă alături de artişti şi parteneri cu expoziţia dedicată Reginei Maria, portului popular românesc, bijuterie UNESCO, precum şi Regalităţii în România.

Sub egida „Promovează-ți cultura prin timbre”, Romfilatelia va continua misiunea sa, organizând sau alăturându-se și altor manifestări de gen, marca poștală fiind vector de comunicare și componentă esențială a brandului național.

 

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search