Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Romfilatelia la Târgul Internațional „Gaudeamus – Carte de învățătură”

Respectând tradiţia celor peste două decenii de existenţă, cu sute de mii de titluri de apariții editoriale de pe piaţa românească şi internaţională, Târgul  „Gaudeamus” este cel mai longeviv şi dinamic târg de carte din România.

Prezența Romfilatelia la Târgul Gaudeamus a devenit obligatorie, iar colecționarii au putut găsi și admira cele mai frumoase timbre din ultimii ani, coliţe, plicuri „prima zi”, cărţi poştale maxime, albume filatelice şi o colecţie impresionantă de produse speciale. Printre surprizele pregătite vizitatorilor s-au regăsit reproducerile de mărci poștale românești pe tricouri și căni.

Emisiunea „Crăciun 2017” a prezentat un interes deosebit în rândul vizitatorilor, aceștia admirând replica din argint a timbrului din mini-albumul special al emisiunii.

Produsele speciale – albumul filatelic și timbrul de argint – au întregit concepția grafică și artistică a emisiunii de timbre „Crăciun 2017”, constituindu-se în cadouri inedite, elegante și rafinate, realizate în tiraje limitate, pe care colecționarii le-au admirat și achiziționat în număr mare.

Echipa Romfilatelia a fost bucuroasă  să primească vizita unor distinși oaspeți precum: Acad. Maya Simionescu – Vice-preşedintele Academiei Române, Acad. Eugen Simion – Preşedinte al Secţiei de Filologie şi Literatură a Academiei Române, Acad. Răzvan Theodorescu – Preşedintele Secţiei de Arte, Arhitectură şi Audiovizual a Academiei Române, Dl. Ion Caramitru – Manager General al Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” și Dl. Conf. Univ. Dr. Ioan Cristescu – Director General al Muzeului Național al Literaturii Române. Invitații au semnat panoul filatelic special al emisiunii „Crăciun 2017”, alături de Doamna Cristina Popescu, Director General Romfilatelia.

Ca de fiecare dată, timbrul românesc a fost prezent în centrul evenimentelor culturale, promovând cultura și valorile românești.

WordPress Image Gallery Plugin
Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search