Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

ROMFILATELIA LA TÂRGUL INTERNAȚIONAL FILATELIC DIN ULM, EDIȚIA 2022

În perioada 27-29 octombrie 2022 s-a desfășurat Târgul Internațional Filatelic din Ulm, Germania.

Romfilatelia, participant tradiţional la Târgurile Internaționale Filatelice organizate în Germania, a reprezentat România cu tematici şi produse ale celor mai recente emisiuni de timbre.

Târgul Internațional de la ULM a reunit reprezentanți ai Administrațiilor Poștale din Germania, Franța, Marea Britanie, Groenlanda, Insulele Feroe, Croația, alături de renumiţii producători de accesorii filatelice şi parteneri tradiţionali ai Romfilatelia, de peste 30 de ani.

De asemenea, la eveniment au participat renumite firme care comercializează on-line timbre și produse filatelice precum Delcampe International SRL, dar și case de licitații, printre care amintim: Corinphila Auktionen, Akionshaus Christoph Gärtner GmBH, Auctionshaus Ulrich Felzmann Gmbh, Viennafil Auktionen.

La eveniment au fost prezente echipe ale revistelor și cataloagelor filatelice, precum Schwaneberger Verlag GmbH-Michel, Philapress.

Ca în fiecare an, timbrele românești s-au bucurat de atenția vizitatorilor, ceea ce ne dovedește în continuare că Romfilatelia introduce în circulație tematici apreciate de colecționarii și pasionații de filatelie. Dintre cele mai apreciate tematici amintim: Centenarul Încoronării, emisiunea comună       România-Malta, Rase de cai, Colibri, Rațe și gâște sălbatice, Trandafiri, Păsări de noapte, Europa, Anul European al Căilor Ferate.

De aprecieri s-au bucurat albumele filatelice cu teme, dintre care amintim: Centenarul Încoronării, Păsări de noapte, Europa 2021, Fanteziile florei, Faună protejată din Marea Neagră, Comorile Peleșului.

Prezența Romfilatelia la Târgul Internaţional Filatelic din Ulm poziționează România în rândul companiilor emitente, deschizând noi oportunități de colaborare și promovare a timbrului românesc în Europa, dar şi în întreaga lume. Cu toate că pandemia a întrerupt dialogul direct, nemijlocit cu pasionaţii domeniului, colecţionari sau nu, marca poştală nu a încetat să circule, ducând cu ea mesajul cultural autentic, acela care afirmă tezaurul naţional în rândul celorlalte ţări şi care ne susţine identitatea.

Timpul trece, timbrele rămân!

 

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search