Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

ROMFILATELIA LA TÂRGUL INTERNAȚIONAL DE TIMBRE DIN ESSEN, EDIȚIA 2018

În perioada 3 – 5 mai 2018 s-a desfășurat Târgul Internațional de Timbre din Essen, Germania, cel mai  vechi și cunoscut eveniment de acest fel din lume.

Romfilatelia, nelipsită în ultimii 10 ani de la Târgul Internațional de Timbre de la Essen, a reprezentat România cu mândrie și a prezentat vizitatorilor cele mai recente emisiuni de timbre.

Târgul Internațional de la Essen a reunit reprezentanți ai Administrațiilor Poștale din Insulele Aaland, Albania, Bulgaria, Belarus, Germania, Estonia, Finlanda, Franța, Groenlanda, Islanda, Israel, Jersey, Kârgâzstan, Croația, Letonia, Lichtenstein, Lituania, Luxemburg, Malta, Macedonia, Monaco, Țările de Jos, Norvegia, Austria, Polonia, România, Elveția, Spania, Cehia, Cipru etc., dar și reprezentanți ai Administrației Poștale a Națiunilor Unite.

De asemenea, la eveniment au participat reprezentanți ai firmelor care comercializează on-line timbre și produse filatelice precum Delcampe și Stampsonline, precum și World Online Philatelic Agency, agenția cu care Romfilatelia colaborează de peste 2 ani, timbrele românești fiind prezente pe site-ul WOPA+: https://www.wopa-plus.com/en/stamps/member/&loc=RO.

Nu au lipsit renumiții producători de accesorii filatelice Leuchtturm Albenverlag, Lindner Falzlos-Gesellschaft, dar și cunoscuți dealeri de timbre, între care s-au regăsit parteneri consacrați ai Romfilatelia: AIX-Phila Briefmarken GmbH, Frank Banke Philatelists, Philagentur GmbH, Philotax GmbH, Briefmrkenhandlung Thomas Brinkmann, Briefmarkenhandel Harald Baumeister, Holger Tietz, Ole Büteröwe, Kniffka Philatelie, Marigny Philatelie, Wolfgang Dodt, Heiko Rohde, Thomas Fischer, Veraphil, Vincennes Philatélie, Werner GmbH Ruud Vergossen Filatelie ș.a.

La eveniment au fost prezente echipe ale revistelor și cataloagelor filatelice, precum Schwaneberger Verlag GmbH-Michel, Philapress,  Deutsche Briefmarken Zeitung, Deutsche Briefmarken Revue etc.

Ca în fiecare an, timbrele românești s-au bucurat de atenția vizitatorilor, ceea ce ne dovedește în continuare că Romfilatelia introduce în circulație tematici apreciate de colecționarii și pasionații de filatelie. Dintre cele mai apreciate tematici amintim sportul, flora, fauna, precum și emisiunile de timbre dedicate transportului și aviației și, în mod special, cele dedicate Europei.

Prezența Romfilatelia la Târgul Internațional de Timbre din Essen poziționează România pe harta mondială a filateliei, deschizând noi oportunități de colaborare și promovare a timbrului românesc în întreaga lume.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search