Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Romfilatelia la expoziția CANIS 2022 și TimFilEx

Cu ocazia manifestărilor prilejuite de aniversarea Centenarului înființării primei Asociații de Sporturi Canine din România la Timișoara, are loc în perioada 6-8 mai 2022, expoziția chinologică internațională aniversară “Timișoara Tradițional Trophy 2022” și expoziția filatelică internațională CANIS.

Romfilatelia, în calitate de partener al Asociației Filatelice din Timișoara este prezentă cu stand de expunere și vânzare produse filatelice, dedicând un întreg postal prestigiosului eveniment.
În cadrul activităților de promovare, a avut loc vineri, 6 mai în holul elegant al Universității de Vest Timișoara, vernisajul expoziției filatelice, TimFilEx, cu peste 90 de exponate din România, Ungaria, Serbia, Italia, Franta, Germania și SUA, pe un numar de 300 fețe de panou, în prezența Prorectorului, dr. ing. Mădălin Bunoiu, a Președintelui Asociației Filatelice Timișoara, Marius Muntean, a directorului Muzeului Recordurilor Românești, Ion Chirescu, a pasionatului maximafilist, Ionel Muntean, din Mediaș, colecționar Liviu Pintican precum și reprezentanți ai altor asociații de specialitate din țara.

Va așteptăm la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, Pădurea Verde pentru a admira și a petrece alături de minunatele exemplare canine și produse filatelice dedicate!
Va tinem la curent cu noutatile expozitiei! ❤️

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search