Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Romfilatelia în vizită la Fundația Sf. Dimitrie

La început de toamnă și nou an școlar, echipa Romfilatelia a vizitat Centrul pentru Educație și Sprijin Comunitar al Fundației Sf. Dimitrie și a făcut cunoștintă cu o parte din echipa minunată a fundației și cu beneficiarii serviciilor, copii aflați în situații de risc.

Centrul pentru Educație și Sprijin Comunitar Sf. Dimitrie oferă asistenţă şi îngrijire, educaţie şi supraveghere, consiliere psihologică pentru copii şi familie, sprijin material şi financiar familiilor cu venituri insuficiente.

Într-o societate în continuă schimbare  misiunea de a fi de folos copiilor și familiilor aflate în nevoie reprezintă o adevărată provocare.

Echipa Fundației Sf. Dimitrie, care posibil să fie înzestrată cu puteri supraomenești, este implicată și dedicată trup și suflet activităților destinate copiilor ce le calcă pragul, având ca obiectiv principal prevenirea abandonului școlar și familial.

Romfilatelia a avut bucuria de a acorda o minimă susținere activității fundației, oferind copiilor rechizite pentru noul an școlar și mici suveniruri filatelice.

Felicităm echipa Fundației Sf. Dimitrie și îi dorim mulți ani de activitate și rezultate nesperate, iar pe cei ce pot și doresc, îi invităm să ajute!

WordPress Image Gallery Plugin
Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search