Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Romfilatelia continuă proiectele pentru protejarea mediului

București, 15 martie 2014

Romfilatelia a avut plăcerea de a-l primi în vizită pe domnul Laurențiu Păștinaru, Președintele Agenției Naționale pentru Protecția Mediului (ANPM), cu ocazia împlinirii a 20 de ani de existență a instituției, prin Hotărârea nr.1625/2003.

Emisiunile de mărci poștale din ultimii ani au demonstrat interesul pentru mediatizarea prin timbre poștale și produse filatelice teme de interes în acord cu recomandările Uniunii Europene în ceea ce privește protejarea, conservarea și tranziția către o economie verde.

Emisiuni filatelice precum ,,Vinerea verde Stop! Azi mașina stă pe loc”, ”Ziua mondială a mediului”, au fost introduse în circulație spre a împărtăși viziunile comune pe care Romfilatelia și ANPM le au în legătură cu conservarea mediului.

În cadrul vizitei, au fost prezentate panouri de expoziție, materiale de promovare, albume și produse filatelice menite să reprezinte diferite zone ale mediului din țara noastră, incluzând fauna, flora, vegetația.

Romfilatelia mulțumește Domnului Laurențiu Păștinaru, pentru interesul și dorința de a colabora într-un parteneriat ce promovează protejarea mediului înconjurător.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search