Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
PLIANT ABONAMENT

Romfilatelia alături de Revista Gândirea Militară Românească, la aniversare

În ziua de 18 mai 2023, în Sala de Marmură a Cercului Militar Național la Cercul Militar Național, Romfilatelia a participat la festivitățile desfășurate cu ocazia împlinirii a 125 de ani de la fondarea, în anul 1898, a revistei „Gândirea Militară Românească”, dedicând evenimentului un panou filatelic aniversar.

În deschiderea evenimentului, au luat cuvântul directorul Statului Major al Apărării, domnul general-locotenent Corneliu Postu, și ASR Principele Radu. De asemenea, au fost prezentate mesajul Ministrului Apărării Naționale de către domnul secretar de Stat Eduard Bachide, mesajul Prim-ministrului României de către domnul consilier de Stat Iulian Chifu și mesajul Șefului Statului Major al Apărării de către generalul-locotenent Corneliu Postu. Ulterior, au susținut discursuri o serie de personalități din viața militară care au fost, de-a lungul anilor, legați de activitatea revistei.

La finalul discursurilor, a avut loc ceremonia de lansare a produsului filatelic aniversar  de către domnul secretar de Stat Eduard Bachide și de către generalul-locotenent Corneliu Postu, ca o invitație la neuitare a revistei emblematice a Armatei române.

La eveniment și-au dat concursul reprezentanți ai redacției revistei, militari ai Brigăzii 30 Gardă “Mihai Viteazul” și membri ai Asociației “Tradiția Militară”.

Marca poștală, ca simbol de stat alături de imn, steag și monedă și ca atribut de suveranitate, va continua misiunea sa de promotor al valorilor naționale și de cinstire a memoriei neamului și a Armatei române.

Romfilatelia urează mulți ani prestigioasei publicații a Armatei Române!

#GuvernulRomâniei

#MAPN

#FamiliaRegalăaRomâniei

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search