Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Romfilatelia alături de Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” la aniversare

Romfilatelia, în calitate de partener instituțional, a fost invitată la ceremonia de deschidere a Zilelor Muzeului Satului, prilejuită de aniversarea a 87 de ani de existență a unei instituții culturale emblematice care respiră istorie.

Întrucât anul 2023 a fost instituit de Parlamentul României drept „Anul cultural Ciprian Porumbescu și Dimitrie Cantemir”, în cadrul ediției aniversare din acest an gazda evenimentului a dedicat marelui cărturar român o expoziție intitulată „Vasluiul lui Dimitrie Cantemir”. Romfilatelia a fost prezentă cu un panou filatelic echipat cu diverse emisiuni filatelice dedicate marelui cărturar de-a lungul timpului.

La eveniment au prezentat mesaje domnul Sergiu Nistor, consilier prezidențial, domnul Lucian Romașcanu, ministrul culturii și au fost prezenți membri ai Corpului Diplomatic acreditat în România, prieteni și colaboratori ai muzeului.

Echipa Romfilatelia urează mulți ani frumoși, Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti”  cât mai multe evenimente frumoase!

#MuzeulNaționalalSatuluiDimitrieGusti #AdministrațiaPrezidențială #GuvernulRomâniei #MAE #Agerpres #SRR #TrinitasTV

 

 

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search