Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
PLIANT ABONAMENT

Romfilatelia alături de marii sportivi ai României!

Astăzi, înaintea plecării celui mai mare grup de sportivi, tehnicieni și oficiali ai Team Romania, a avut loc prezentarea emisiunii de mărci poștale “Jocurile Olimpice de vară, Tokyo 2020”  în prezența Premierului României, Florin Cîțu, a Președintelui Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu și a Secretarului General al COSR,  George Boroi. Sportivii erau vizibil emoționați, dar totodată nerăbdători și entuziaști, cu dorința de a bucura toți românii prin determinare și speranță.

În discursul său, Președintele COSR, Mihai Covaliu a dorit să-i încurajeze încă o dată: “ Știu că v-ați pregătit bine. Știu că ați făcut sacrificii. Vă mulțumesc tuturor. Deja sunteți învingători.Aveți încredere în voi, vă suntem alături și știu că veți obține un rezultat foarte bun la Tokyo”.

Panoul filatelic realizat de Romfilatelia cuprinde elementele emisiunii de mărci poștale care se va introduce în circulație începând cu data de 23 iulie, în ziua deschiderii  Jocurilor Olimpice de vară, Tokyo 2020.

Romfilatelia îi însoțește cu gândul pe sportivii români și le transmite cele mai calde urări de succes! HAI, ROMÂNIA!

Sursă foto: COSR

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search