Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Romfilatelia alături de artistul Mircia Dumitrescu cu ocazia vernisajului expoziției ”PERSPECTIVE” ce se desfășoară la parterul Galeriei Naționale din cadrul Muzeului Național de Artă al României.

Romfilatelia alături de artistul Mircia Dumitrescu cu ocazia vernisajului expoziției ”PERSPECTIVE” ce se desfășoară la parterul Galeriei Naționale din cadrul Muzeului Național de Artă al României. Evenimentul a avut ca parteneri Academia Română și Muzeul Național al Literaturii Române.

Publicul este invitat la o experienţă vizuală inedită, spectaculoasă, monumentală prin viziune și construcție, cu o expresivitate artistică impresionantă.

Mircia Dumitrescu a primit Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, categoria “Literatură” conferit de Preşedinţia României în 2007, după ce, în 2002, primise aceeaşi distincţie la categoria “Arte plastice”, acesta fiind și membru corespondent al Academiei Române, în cadrul Secţiei de arte, arhitectură şi audiovizual.

Cu această ocazie, Romfilatelia îi dedică un întreg poștal.

Aceast eveniment s-a desfășurat respectând regulile de distanțare socială și restul măsurilor preventive în perioada pandemiei de Covid-19.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search