Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Romfilatelia a primit vizita reprezentanților Ambasadei Republicii Chineze la București

București, 31 ianuarie 2024

Susținătoare continuă a proiectelor și inițiativelor promotoare de relații diplomatice bilaterale, valori și simboluri comune cu alte culturi și popoare, Romfilatelia a primit  astăzi, la sediul său, vizita unei delegații din partea Ambasadei Republicii Populare Chineze la București, respectiv a doamnei Zhang Lili, Consilier Cultural și a domnului Xu Ningbo, Directorul Centrului Cultural Chinezesc din București.

Pentru a promova înțelegerea reciprocă și prietenia tradițională dintre poporul chinez și cel român, Romfilatelia, unica societate emitentă a mărcilor poștale românești, a continuat colaborarea filatelică de-a lungul celor două decenii de activitate a societății.

În anul 2004, cu ocazia celebrării a 55 de ani de relații diplomatice bilaterale a fost lansată emisiunea comună de mărci poștale „România-China, Obiecte lăcuite și ceramică”, în perioada celui de-al 23-lea Congres al Uniunii Poștale Universale, organizat la București.

În contextul aniversării, în acest an, a 75 de ani de relații diplomatice bilaterale dintre România și Republica Populară Chineză, vom continua proiectele filatelice comune, o ocazie fiind emisiunea de mărci poștale „Zodiacul Chinezesc. Anul Dragonului de Lemn”, ce va intra în circulație joi, 8 februarie.

#AmbasadaRepubliciiPopulareChinezelaBucurești #CentrulCulturalChinezescdinBucurești #Romfialtelia #AnulNouChinezesc #ZodiaculChinezesc #AnulDragonuluideLemn #timbre #colecții #filatelie #relațiibilaterale #stamps #philately #stampcollection #stampcollector #collection #postagestamps #filatelia #philatelist #postcrossing #filateli #francobolli #briefmarken #selos #timbres #philategram

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search