Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Romfilatelia a primit vizita E.S. Sergey Minasyan, Ambasadorul Republicii Armenia în România

Susținătoare continuă a proiectelor și inițiativelor promotoare de relații diplomatice bilaterale, valori și simboluri comune cu alte culturi și popoare, Romfilatelia a primit la sediul său, miercuri, 3 iunie 2020, vizita E.S. Sergey Minasyan, Ambasadorul Republicii Armenia în România.

Vizita a avut loc în contextul discutării unor proiecte filatelice bilaterale.

Ambasadorul, fin cunoscător și admirator al mărcilor poștale românești, a menționat o serie de emisiuni filatelice realizate de-a lungul timpului de România, remarcând seria de mărci poștale Cap de bour și timbrul de aur realizat în cadrul emisiunii Ziua Mărcii Poștale Românești, precum și emisiunea Uniformele Regalității (I).

A apreciat produse filatelice variate realizate de Romfilatelia, toate acestea materializându-se, în timp, în importante instrumente de promovare a tezaurului național.

În cadrul întâlnirii, a fost amintită cu plăcere emisiunea comună de mărci poştale         “România-Armenia“, pe care Romfilatelia o introdus-o în circulaţie, în  anul 2012, cu ocazia împlinirii celor “500 de ani de existenţă a Bisericii Mănăstirii Hagigadar“.

De asemenea, a fost prezentată și emisiunea de mărci poștale “Români geniali“, prin intermediul căreia, în anul 2016, Romfilatelia a promovat personalităţi româneşti de marcă, amintind în cadrul întâlnirii de Ana Aslan, institutul care actualmente îi poartă numele fiind deseori catalogat ca „Perlă a Coroanei”.

Excelența Sa, Domnul Ambasador Minasyan, a apreciat timbrele românești, experiența și implicarea Romfilatelia în dezvoltarea relațiilor de dialog și schimbul de idei, propunând derularea de proiecte culturale bilaterale în perioada următoare.

Fotografiile realizate pe parcursul întâlnirii completează acest moment desfășurat sub semnul diplomației, culturii și schimbului de idei.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search