Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Romfilatelia a primit vizita E.S. Roberto Musneci, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Ordinului Suveran de Malta în România

Susținătoare continuă a proiectelor și inițiativelor promotoare de relații diplomatice bilaterale, valori și simboluri comune cu alte culturi și popoare, Romfilatelia a primit la sediul său, marți, 18 ianuarie 2022, vizita Excelenței Sale, Domnul Roberto Musneci, Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Ordinului  Suveran de Malta în România.

În contextul discutării unor proiecte filatelice bilaterale, subiectul abordat în cadrul întâlnirii a vizat aniversarea, a 90 ani de relații diplomatice dintre România și Ordinul Suveran de Malta“, eveniment ce va fi marcat printr-o emisiune filatelică comună, în acest an.

În cadrul întâlnirii, a fost realizată o plăcută retrospectivă a emisiunii comune de mărci poştale  cu tematica Creștinătate și Heraldică, realizată în  anul 2012, cu ocazia împlinirii a 80 de ani de relaţii diplomatice între cele două state.

Excelența Sa a apreciat timbrele românești, experiența și implicarea Romfilatelia în dezvoltarea relațiilor de dialog și schimbul de idei, urmând să fie demarate etapele aferente proiectului filatelic comun. Totodată, a avut amabilitatea de a adăuga câteva cuvinte în cartea de onoare a societăţii: “ A very interesting meeting with President Popescu to show views on the occasion of the 90th anniversary of the diplomatic relations between Romania and the Souvereign Order Of Malta”.

Fotografiile realizate pe parcursul întâlnirii completează acest moment desfășurat sub semnul diplomației publice, culturii și schimbului de idei.

Vizita a avut loc respectând regulile de distanțare socială și restul măsurilor preventive în perioada pandemiei de Covid-19.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search