Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Romfilatelia a primit vizita E.S. Domnului Nikoloz Nikolozishvili, Ambasadorul Georgiei în România

Susținătoare continuă a proiectelor și inițiativelor promotoare de relații diplomatice bilaterale, valori și simboluri comune cu alte culturi și popoare, Romfilatelia a primit la sediul său, joi 10 ianuarie 2019, vizita E.S. Domnul Nikoloz Nikolozishvili, Ambasadorul Georgiei în România.

Vizita a avut loc în contextul discutării unor proiecte filatelice bilaterale.

Ambasadorul a avut astfel prilejul de a descoperi proiecte realizate de-a lungul timpului de Romfilatelia, atât emisiuni comune cu alte state, cât și proiecte ce țin de identitatea națională, de promovarea valorilor românești, a culturii, istoriei și locurilor unice din țară, precum seria „Descoperiți România”.

A putut astfel admira produse filatelice variate, de la elementele unei emisiuni de timbre, până la panouri de expoziție cu diverse tematici, toate acestea materializându-se, în timp, în importante instrumente de promovare a tezaurului național.

Excelența Sa, Domnul Ambasador Nikolozoshvili, a apreciat timbrele românești, experiența și implicarea Romfilatelia în dezvoltarea relațiilor de dialog și schimbul de idei, propunând derularea de proiecte culturale bilaterale în perioada următoare.

Totodată, Domnul Ambasador a avut amabilitatea de a adăuga câteva cuvinte în cartea de onoare a societăţii: « Pentru mine, este o adevărată plăcere să întâlnesc astfel de profesioniști din cadrul Romfilatelia și îmi doresc să avem o colaborare  apropiată în următorul an » .

Fotografiile realizate pe parcursul întâlnirii completează acest moment desfășurat sub semnul diplomației, culturii și schimbului de idei.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search