Abonează-te PLIANT ABONAMENT BINE AȚI VENIT ÎN ROMÂNIA! WELCOME TO ROMANIA! Comandă Detalii emisiune ROMÂNIA, UN TEZAUR EUROPEAN ROMANIA, A EUROPEAN TREASURE Detalii emisiune Comandă Regalitatea in Romania Uniformele reg I Uniformele reg II Uniformele reg III Motoare Vanatoarea Pasiunile Regilor Palat Elisabeta Ia ATENEUL ROMÂN – 125 DE ANI DE LA INAUGURARE ROMANIAN ATHENAEUM – 125 YEARS SINCE THE INAUGURATION Comandă Detalii emisiune Comandă ROMÂNI GENIALI BRILLIANT ROMANIANS Detalii emisiune Comandă IAŞI, ORAŞ AL MARII UNIRI IASI, CITY OF THE GREAT UNION Detalii emisiune Comandă ROMÂNI CELEBRI FAMOUS ROMANIANS Detalii emisiune Comandă TIMIȘOARA – 800 DE ANI DE ATESTARE DOCUMENTARÃ TIMISOARA – 800 YEARS OF DOCUMENTARY TESTIMONY Detalii emisiune Comandă Constantin Brâncuși Romfilatelia 18 ani PĂSĂRI DIN DELTA DUNĂRII BIRDS FROM THE DANUBE DELTA Detalii emisiune Comandă Iolanda Balas Nadia Comaneci Bellu si Bitang Gabriela Szabo Gheorghe Hagi Elisabeta Lipa Ivan Patzachin Ion Tiriac Ilie Nastase

ROMFILATELIA A PRIMIT VIZITA DOMNULUI MIRCEA LUCESCU

Vineri, 28 august 2020, Romfilatelia a primit la sediul său vizita marelui antrenor Mircea Lucescu, care a venit special din Ucraina pentru a demara proiectul „Campioni de legendă”, fiind onorat de invitația de a i se dedica un întreg poștal cu marca fixă pentru întreagă sa carieră sportivă.

În cadrul întâlnirii, Mircea Lucescu a apreciat timbrele românești, experiența și implicarea Romfilatelia în dezvoltarea relațiilor de dialog și schimbul de idei, fiind de acord cu derularea de proiecte culturale sportive în perioada următoare.

Cu această ocazie, a avut plăcerea de a cunoaște colegii din Romfilatelia și de a le acorda câte un autograf personalizat.

În încheierea vizitei, Mircea Lucescu a avut amabilitatea de a lăsa echipei Romfilatelia un mesaj emoționant în Cartea de Onoare: „ Felicitări pentru continuitate, tradiție și istorie. Voi sunteți cei care fac astfel de frumuseți ale României să fie admirate pretutindeni. Voi dați valoare personalităților României prin imortalizarea lor. Va mulțumesc. Să aveți parte de un viitor plin de satisfacții și reușite. Cu prietenie, Mircea Lucescu!”

Sportiv de excepție care a scris istorie în sportul pe care-l reprezintă, Mircea Lucescu urmează să se înscrie în patrimoniul filatelic național prin întregul poștal cu timbru pe care Romfilatelia urmează să-l dedice întregii sale cariere și în semn de recunoștință a talentului său.

Fotografiile realizate pe parcursul întâlnirii completează acest moment plin de emoție.

Vizita s-a desfășurat respectând regulile de distanțare socială și restul măsurilor preventive în perioada pandemiei Covid-19.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search