Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

ROMFILATELIA A PRIMIT VIZITA DOMNULUI IULIAN POPESCU, CONSILIER DE STAT ÎN CADRUL CANCELARIEI PRIM-MINISTRULUI

Joi, 11 februarie 2021, am avut plăcerea să primim la sediul Romfilatelia vizita domnului Iulian Popescu, Consilier de Stat în cadrul Cancelariei Prim-Ministrului.

Discuțiile au vizat proiectele filatelice tematice dedicate culturii naționale, marca poștală fiind recunoscută pentru contribuția adusă promovării imaginii României.

În cadrul întâlnirii, domnul Popescu a apreciat timbrele românești, experiența și implicarea Romfilatelia în dezvoltarea relațiilor de dialog și schimbul de idei, fiind de acord cu derularea de proiecte culturale în perioada următoare.  De asemenea, a vizionat și expozițiile tematice realizate de Romfilatelia prin panouri filatelice dedicate istoriei naționale, personalităților, tradițiilor sau patrimoniului cultural.

În încheierea vizitei, domnul Popescu a avut amabilitatea de a lăsa echipei Romfilatelia un mesaj în Cartea de Onoare: “Am fost plăcut impresionat să descopăr o instituție care promovează cu adevărat cultura și identitatea națională. Este un exemplu viu al motto-ului : “Omul sfințește locul”.

Fotografiile realizate pe parcursul întâlnirii completează acest moment desfășurat sub semnul diplomației, al culturii și schimbului de idei.

Vizita s-a desfășurat respectând regulile de distanțare socială și restul măsurilor preventive în perioada pandemiei de  Covid-19.

 

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search