Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

ROMFILATELIA A PRIMIT VIZITA DOAMNEI DOINA-OFELIA MELINTE

Luni, 14 iunie 2021, Romfilatelia a primit la sediul său vizita doamnei Doina-Ofelia Melinte, campioană olimpică la Los Angeles (1984) și multiplă laureată mondială si europeană, fiind onorată de invitația de a i se dedica un întreg poștal cu marca fixă pentru întreaga sa carieră sportivă.

În cadrul întâlnirii, Doina Melinte a apreciat timbrele românești, experiența și implicarea Romfilatelia în dezvoltarea relațiilor de dialog și schimbul de idei.

Cu această ocazie, a avut plăcerea de a cunoaște colegii din Romfilatelia și de a le acorda câte un autograf personalizat.

În încheierea vizitei, Doina Melinte a avut amabilitatea de a lăsa echipei Romfilatelia un mesaj emoționant în Cartea de Onoare: „Felicitări pentru proiectul « Sportivi de aur »  și vă doresc în timp în colecție să apară cât mai mulți oameni deosebiți și adevărați care au făcut cinste României”.

Sportiv de excepție care a scris istorie în sportul pe care-l reprezintă, invitata Romfilatelia se înscrie în patrimoniul filatelic național prin întregul poștal cu timbru pe care Romfilatelia i-l dedică întregii sale cariere și în semn de recunoștere a talentului său.

Fotografiile realizate pe parcursul întâlnirii completează acest moment plin de emoție.

Vizita s-a desfășurat respectând regulile de distanțare socială și restul măsurilor preventive în perioada pandemiei Covid-19.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search