Abonează-te PLIANT ABONAMENT BINE AȚI VENIT ÎN ROMÂNIA! WELCOME TO ROMANIA! Comandă Detalii emisiune ROMÂNIA, UN TEZAUR EUROPEAN ROMANIA, A EUROPEAN TREASURE Detalii emisiune Comandă Regalitatea in Romania Uniformele reg I Uniformele reg II Uniformele reg III Motoare Vanatoarea Pasiunile Regilor Palat Elisabeta Ia ATENEUL ROMÂN – 125 DE ANI DE LA INAUGURARE ROMANIAN ATHENAEUM – 125 YEARS SINCE THE INAUGURATION Comandă Detalii emisiune Comandă ROMÂNI GENIALI BRILLIANT ROMANIANS Detalii emisiune Comandă IAŞI, ORAŞ AL MARII UNIRI IASI, CITY OF THE GREAT UNION Detalii emisiune Comandă ROMÂNI CELEBRI FAMOUS ROMANIANS Detalii emisiune Comandă TIMIȘOARA – 800 DE ANI DE ATESTARE DOCUMENTARÃ TIMISOARA – 800 YEARS OF DOCUMENTARY TESTIMONY Detalii emisiune Comandă Constantin Brâncuși Romfilatelia 18 ani PĂSĂRI DIN DELTA DUNĂRII BIRDS FROM THE DANUBE DELTA Detalii emisiune Comandă Iolanda Balas Nadia Comaneci Bellu si Bitang Gabriela Szabo Gheorghe Hagi Elisabeta Lipa Ivan Patzachin Ion Tiriac Ilie Nastase

ROMFILATELIA A PRIMIT VIZITA DOAMNEI DOINA-OFELIA MELINTE

Luni, 14 iunie 2021, Romfilatelia a primit la sediul său vizita doamnei Doina-Ofelia Melinte, campioană olimpică la Los Angeles (1984) și multiplă laureată mondială si europeană, fiind onorată de invitația de a i se dedica un întreg poștal cu marca fixă pentru întreaga sa carieră sportivă.

În cadrul întâlnirii, Doina Melinte a apreciat timbrele românești, experiența și implicarea Romfilatelia în dezvoltarea relațiilor de dialog și schimbul de idei.

Cu această ocazie, a avut plăcerea de a cunoaște colegii din Romfilatelia și de a le acorda câte un autograf personalizat.

În încheierea vizitei, Doina Melinte a avut amabilitatea de a lăsa echipei Romfilatelia un mesaj emoționant în Cartea de Onoare: „Felicitări pentru proiectul « Sportivi de aur »  și vă doresc în timp în colecție să apară cât mai mulți oameni deosebiți și adevărați care au făcut cinste României”.

Sportiv de excepție care a scris istorie în sportul pe care-l reprezintă, invitata Romfilatelia se înscrie în patrimoniul filatelic național prin întregul poștal cu timbru pe care Romfilatelia i-l dedică întregii sale cariere și în semn de recunoștere a talentului său.

Fotografiile realizate pe parcursul întâlnirii completează acest moment plin de emoție.

Vizita s-a desfășurat respectând regulile de distanțare socială și restul măsurilor preventive în perioada pandemiei Covid-19.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search