Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

ROMFILATELIA A PRIMIT VIZITA DOAMNEI CAMELIA POTEC, VICEPREȘEDINTE COMITETUL OLIMPIC ȘI SPORTIV ROMÂN

Susținătoare continuă a proiectelor și inițiativelor promotoare de valori și cultură sportivă, miercuri, 26 august 2020, Romfilatelia a primit la sediul său vizita doamnei Camelia Potec, câștigătoare a medaliei de aur la 200 m liber la Olimpiada de la Atena. În decursul celor 20 de ani de activitate sportivă a cucerit peste 200 titluri naționale și a realizat multiple recorduri.

În anul 2013 a devenit Președinte al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM), fiind cel mai tânăr președinte de federație din România.

În cadrul întâlnirii, marea noastră sportivă a admirat panourile dedicate sportivilor și campionilor României care ne-au emoționat și ne-au făcut mândri de performanțele lor cu speranța de noi medalii în competițiile viitoare ale Jocurilor Olimpice de la Tokyo din 2021. Cu această ocazie, a avut plăcerea de a cunoaște și saluta echipa de grafică și documentare Romfilatelia.

Discuțiile au vizat proiectele filatelice tematice dedicate sportului, marca poștală fiind recunoscută pentru contribuția adusă promovării imaginii României.

Camelia Potec a apreciat timbrele românești, experiența și implicarea Romfilatelia în dezvoltarea relațiilor de dialog și schimbul de idei, propunând derularea de proiecte culturale sportive în perioada următoare.

Luna noiembrie a acestui an a făcut obiectul discuțiilor purtate pentru demararea proiectului filatelic aniversar, care va marca împlinirea celor 90 de ani de la înființarea Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Cu această ocazie, propunerile legate de lansarea întregurilor poștale au vizat 2 dintre sportivele olimpice în natație : Camelia Potec și Diana Mocanu.

În încheierea vizitei, Camelia Potec a avut amabilitatea de a lăsa echipei Romfilatelia un mesaj emoționant în Cartea de Onoare: „ Astăzi, 26.08.2020, am întâlnit o echipa de oameni pasionați, frumoși și mai ales o ECHIPĂ de profesioniști. 2 ore am străbătut istoria României din toate domeniile. Un loc cald și prietenos aici, la Romfilatelia, un loc în care mă voi întoarce curând cu mare plăcere. Felicitări și spor la proiecte în continuare! Cu prietenie, Camelia Potec.”

Fotografiile realizate pe parcursul întâlnirii completează acest moment desfășurat sub semnul culturii, al sportului și schimbului de idei.

Vizita s-a desfășurat respectând regulile de distanțare socială și restul măsurilor preventive în perioada pandemiei Covid-19.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search