Abonează-te PLIANT ABONAMENT BINE AȚI VENIT ÎN ROMÂNIA! WELCOME TO ROMANIA! Comandă Detalii emisiune ROMÂNIA, UN TEZAUR EUROPEAN ROMANIA, A EUROPEAN TREASURE Detalii emisiune Comandă Regalitatea in Romania Uniformele reg I Uniformele reg II Uniformele reg III Motoare Vanatoarea Pasiunile Regilor Palat Elisabeta Ia ATENEUL ROMÂN – 125 DE ANI DE LA INAUGURARE ROMANIAN ATHENAEUM – 125 YEARS SINCE THE INAUGURATION Comandă Detalii emisiune Comandă ROMÂNI GENIALI BRILLIANT ROMANIANS Detalii emisiune Comandă IAŞI, ORAŞ AL MARII UNIRI IASI, CITY OF THE GREAT UNION Detalii emisiune Comandă ROMÂNI CELEBRI FAMOUS ROMANIANS Detalii emisiune Comandă TIMIȘOARA – 800 DE ANI DE ATESTARE DOCUMENTARÃ TIMISOARA – 800 YEARS OF DOCUMENTARY TESTIMONY Detalii emisiune Comandă Constantin Brâncuși Romfilatelia 18 ani PĂSĂRI DIN DELTA DUNĂRII BIRDS FROM THE DANUBE DELTA Detalii emisiune Comandă Iolanda Balas Nadia Comaneci Bellu si Bitang Gabriela Szabo Gheorghe Hagi Elisabeta Lipa Ivan Patzachin Ion Tiriac Ilie Nastase

ROMFILATELIA A PRIMIT VIZITA DOAMNEI CAMELIA POTEC, VICEPREȘEDINTE COMITETUL OLIMPIC ȘI SPORTIV ROMÂN

Susținătoare continuă a proiectelor și inițiativelor promotoare de valori și cultură sportivă, miercuri, 26 august 2020, Romfilatelia a primit la sediul său vizita doamnei Camelia Potec, câștigătoare a medaliei de aur la 200 m liber la Olimpiada de la Atena. În decursul celor 20 de ani de activitate sportivă a cucerit peste 200 titluri naționale și a realizat multiple recorduri.

În anul 2013 a devenit Președinte al Federației Române de Natație și Pentatlon Modern (FRNPM), fiind cel mai tânăr președinte de federație din România.

În cadrul întâlnirii, marea noastră sportivă a admirat panourile dedicate sportivilor și campionilor României care ne-au emoționat și ne-au făcut mândri de performanțele lor cu speranța de noi medalii în competițiile viitoare ale Jocurilor Olimpice de la Tokyo din 2021. Cu această ocazie, a avut plăcerea de a cunoaște și saluta echipa de grafică și documentare Romfilatelia.

Discuțiile au vizat proiectele filatelice tematice dedicate sportului, marca poștală fiind recunoscută pentru contribuția adusă promovării imaginii României.

Camelia Potec a apreciat timbrele românești, experiența și implicarea Romfilatelia în dezvoltarea relațiilor de dialog și schimbul de idei, propunând derularea de proiecte culturale sportive în perioada următoare.

Luna noiembrie a acestui an a făcut obiectul discuțiilor purtate pentru demararea proiectului filatelic aniversar, care va marca împlinirea celor 90 de ani de la înființarea Federației Române de Natație și Pentatlon Modern.

Cu această ocazie, propunerile legate de lansarea întregurilor poștale au vizat 2 dintre sportivele olimpice în natație : Camelia Potec și Diana Mocanu.

În încheierea vizitei, Camelia Potec a avut amabilitatea de a lăsa echipei Romfilatelia un mesaj emoționant în Cartea de Onoare: „ Astăzi, 26.08.2020, am întâlnit o echipa de oameni pasionați, frumoși și mai ales o ECHIPĂ de profesioniști. 2 ore am străbătut istoria României din toate domeniile. Un loc cald și prietenos aici, la Romfilatelia, un loc în care mă voi întoarce curând cu mare plăcere. Felicitări și spor la proiecte în continuare! Cu prietenie, Camelia Potec.”

Fotografiile realizate pe parcursul întâlnirii completează acest moment desfășurat sub semnul culturii, al sportului și schimbului de idei.

Vizita s-a desfășurat respectând regulile de distanțare socială și restul măsurilor preventive în perioada pandemiei Covid-19.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search