Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Romfilatelia a fost prezentă alături de Muzeul Național al Literaturii Române și Teatrul de Comedie, la lansarea proiectului “Scriitori-Actori, Actori-Scriitori”, dedicat memoriei marelui actor Eusebiu Ștefănescu.

Romfilatelia a fost prezentă alături de Muzeul Național al Literaturii Române și Teatrul de Comedie, la lansarea proiectului “Scriitori-Actori, Actori-Scriitori”, dedicat memoriei marelui actor Eusebiu Ștefănescu. Evenimentul a avut loc joi, 16 septembrie, începând cu ora 14, în Grădina Muzeului Național al Literaturii Române, din Strada Nicolae Crețulescu.

Cu această ocazie, Alexandru Conovaru și Laura Creț, actori ai Teatrului de Comedie, au susținut un moment poetic, iar fiul regretatului actor, Ion Bogdan Ștefănescu, solist al Filarmonicii “George Enescu”, profesor de flaut la Universitatea Națională de Muzică din București, a susținut un emoționant recital.

În prezența familiei, prietenilor și admiratorilor, Romfilatelia a oferit un moment filatelic special, prin lansarea întregului poștal omagial, “IN MEMORIAM, Eusebiu Ștefănescu”, cuvântul înainte aparținându-i chiar marelui actor:

“Albește-ncet noianul de cuvinte

Se surpă alb în urmă timpul dus

Nu mai am trup sunt numai gând

Gândit de cineva mai mare

Nu mai e drum ci doar urcare

Nu sunt cuvinte doar cuvânt”.

Aceast eveniment s-a desfășurat respectând regulile de distanțare socială și restul măsurilor preventive în perioada pandemiei de Covid-19.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search