Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Romfilatelia a fost onorată să primească astăzi, la sediul său, vizita preşedintelui ICR Liviu Sebastian Jicman

Romfilatelia a fost onorată să primească astăzi, la sediul său, vizita preşedintelui ICR Liviu Sebastian Jicman. Discuțiile au vizat proiectele filatelice viitoare, pentru că „marca susţine cultura, ea însumează deopotrivă teme şi elemente de istorie, de limbă, de geografie, ea vorbeşte despre identitatea culturală a românilor, afirmând specificul national şi interesele ţării noastre”, a spus distinsul oaspete.

Tocmai de aceea orice emisiune de timbre este un proiect cultural în sine, care sporeşte tezaurul naţional prin valoarea pe care o poartă, prin informaţie, prin autenticitate. Este o modalitate de a promova cultura şi de a comunica, la distanţă, în timp şi spaţiu, un mod original de a vorbi despre noi. Semnând în Cartea de Onoare, la finalul unor discuţii fructuoase, şeful ICR a adăugat: „M-am bucurat de o întâlnire cu mari speranțe pentru viitor și admirând rezultatele excepționale pe care ROMFILATELIA le are în promovarea și păstrarea culturii române!”

Fotografiile realizate pe parcursul întâlnirii completează acest moment desfășurat sub semnul culturii și al schimbului de idei.

 

 

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search