Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
PLIANT ABONAMENT
Slide
BINE AȚI VENIT ÎN ROMÂNIA!
WELCOME TO ROMANIA!
Slide
PlayPlay
Slide
PlayPlay

Reuniune filatelică internațională la București găzduită de Romfilatelia

Vineri, 20 octombrie a.c. Romfilatelia a găzduit ședința Consiliului  de Adminstrație al Clubului Filatelic Internațional, aflat în vizită la București, în perioada 19-22 octombrie.

În cadrul ședinței organizate la sediul Romfilatelia, suplimentar punctelor de pe ordinea zi, a avut loc și conferința cu tema “Motivele creșterii pieței filatelice în Asia”.

Pe perioada desfășurării lucrărilor, reprezentanții clubului filatelic au admirat produsele speciale marca Romfilatelia și au făcut o scurtă incursiune în lumea mărcilor poștale românești.

Cu această ocazie s-au purtat și discuții privind dezvoltarea unor noi proiecte cu omologii și partenerii Romfilatelia din Republica Moldova și Franța.

Acest recent eveniment a subliniat încă o dată faptul că timbrul călătorește pretutindeni, fără nici o restricție de granițe și odată cu el și simboluri valoroase ale tezaurului țării noastre. El a fost dintotdeauna și continuă să fie un mijloc de apropiere şi păstrare a unor legături între indivizi, şi prin intermediul lor, între ţări şi popoare.

 

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search