Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Reuniune filatelică internațională la București găzduită de Romfilatelia

Vineri, 20 octombrie a.c. Romfilatelia a găzduit ședința Consiliului  de Adminstrație al Clubului Filatelic Internațional, aflat în vizită la București, în perioada 19-22 octombrie.

În cadrul ședinței organizate la sediul Romfilatelia, suplimentar punctelor de pe ordinea zi, a avut loc și conferința cu tema “Motivele creșterii pieței filatelice în Asia”.

Pe perioada desfășurării lucrărilor, reprezentanții clubului filatelic au admirat produsele speciale marca Romfilatelia și au făcut o scurtă incursiune în lumea mărcilor poștale românești.

Cu această ocazie s-au purtat și discuții privind dezvoltarea unor noi proiecte cu omologii și partenerii Romfilatelia din Republica Moldova și Franța.

Acest recent eveniment a subliniat încă o dată faptul că timbrul călătorește pretutindeni, fără nici o restricție de granițe și odată cu el și simboluri valoroase ale tezaurului țării noastre. El a fost dintotdeauna și continuă să fie un mijloc de apropiere şi păstrare a unor legături între indivizi, şi prin intermediul lor, între ţări şi popoare.

WordPress Image Gallery Plugin

 

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search