Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

Receptie de bun rămas a ambasadorului Nikoloz Nikolozishvili la încheierea misiunii diplomatice în România

București, 20 octombrie 2022

Sala Festivitas a Palatului Patriarhiei a fost gazda mesajelor de mulțumire și felicitare adresate ambasadorului Georgiei în România, la încheierea mandatului.

În prezența reprezentanților Parlamentului României, membrilor Guvernului, ai instituțiilor de cultură și ai corpului diplomatic acreditat în România, au luat cuvântul: E.S. Monseniorul Miguel Maury Buendia, Nunțiu Apostolic, Decan al Corpului Diplomatic acreditat la București,  Iulian Fota, secretar de stat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, E.S. Dl. Ambasador Nikoloz Nikolozishvili.

Romfilatelia, prezentă la acest eveniment, este un partener al relațiilor bilaterale diplomatice care a marcat, prin emiterea întregului poștal, 300 ani de relații istorice și culturale, România Georgia.

Romfilatelia, prin marca poștală, adevărat ambasador și instrument de diplomație publică, și-a adus contribuția la promovarea relațiilor bilaterale dintre cele două țări și va continua misiunea sa de promotor al valorilor culturale universale.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search