Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
PLIANT ABONAMENT

Radioul Românesc celebrat de marca poștală

București, 1 noiembrie 2023

De 95 de ani, radioul face parte din viața cotidiană a românilor, prezent în toate momentele de mare importanță ale societății și trăirii românești.

Aniversările Radioului au fost marcate de Romfilatelia prin emisiuni de mărci poștale, ca repere culturale în viața românilor.

Alături de el, filatelia românească păstrează în imaginile timbrelor sale de colecție întreaga istorie națională în ale cărei file se regăsesc și momentele cheie ale existenței principalelor instituții de cultură și politică românești, printre care și Radio România.

Obiectivele principale ale Radioului, cultura, literatura, arta plastică, spiritualitatea se regăsesc și în preocupările Romfilatelia, devenită în cei aproape douăzeci de ani de existență o adevărată instituție de cultură.

Momentul festiv a fost evidențiat prin produsul filatelic dedicat, regăsit pe un panou aniversar, expus în foaierul central al Societății Române de Radiodifuziune și care marchează sugestiv prezența Radio România în lumea mărcilor poștale.

De asemenea, Romfilatelia a organizat o expoziție filatelică cu panouri dedicate personalităților  marcante ale țării noastre pe care le-am admirat și care au vorbit la radio, printre care amintim: Nicolae Iorga, Nicolae Titulescu, George Enescu, Maria Tănase, Henri Coandă, Dinu Lipatti.

Echipa Romfilatelia urează Societății Române de Radiodifuziune multe împliniri în activitatea sa de mare valoare desfășurată în slujba României.

LA MULȚI ANI !

#SRR #GalaRadioRomânia95 #CristianMăcelaru #Dedeman #FundaţiaDăruieşteViaţă

#ConstantinChiriac #TeachforRomânia #FundaţiaIvanPatzaichinMila23 #IvonaPatzaichin #DavidPopovici #MuzeulNaţionalalSatuluiDimitrieGusti #PaulaStanciuPopoiu #AsociaţiaTăşuleasaSocial #Agerpres #ICIBucurești #VictorVevera #OperaNaționalăBucurești #DanielJinga #VictorOpaschi #radio #comunicare #culturaprintimbre #FlorianPittis

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search