Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide

PROIECTE FILATELICE 2022, COMISIA FILATELICĂ NAȚIONALĂ

PROIECTE FILATELICE 2022, COMISIA FILATELICĂ NAȚIONALĂ

Vineri, 17 decembrie 2021, Romfilatelia a primit vizita distinșilor membri ai Comisiei Filatelice Naționale, un prilej de evocare a proiectelor și activităților marcate de filatelia românească și derulate împreună  în anul 2021.

În calitate de gazdă, Romfilatelia a mulțumit tuturor invitaților pentru sprijinul acordat și în acest an la realizarea unor emisiuni de mărci poștale de înaltă ținută grafică, apreciate atât de colecționari, cât și de publicul larg.

Un plan de mărci poștale ambitios, cu dorința de a evidenția aniversări și evenimente filatelice dedicate anului 2022, marca poștală, simbol de țară, instrument de suveranitate a statului și de diplomație publică urmând să continue misiunea de promovare a valorilor naționale și universale.

Cu acest prilej, invitații au semnat panoul filatelic „Istoria și Cultura în lumea timbrelor” ilustrat cu mărcile poștale dedicate emisiunilor din anul 2021, care s-au bucurat de aprecierile colecționarilor din țară și din străinătate.

Alegerea Romfilatelia, în calitate de membru în cadrul Asociatiei Mondiale pentru Dezvoltarea Filateliei pentru perioada 2022-2025, reprezintă un obiectiv important cu asumarea responsabilității de instituție etalon a culturii, în contextul respectării angajamentelor internaționale.

Echipa Romfilatelia transmite prietenilor timbrului românesc „Sărbători Fericite!, cu speranța continuării frumoasei călătorii în universul filateliei.

Acest eveniment s-a desfășurat respectând regulile de distanțare socială și restul măsurilor preventive în perioada pandemiei de Covid-19.

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search