Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
Slide
PLIANT ABONAMENT
Slide
BINE AȚI VENIT ÎN ROMÂNIA!
WELCOME TO ROMANIA!
Slide
PlayPlay
Slide
PlayPlay

Prezența Romfilatelia în cadrul Târgului de Carte Gaudeamus 2019- evenimente culturale ziua a 4-a

Romfilatelia a continuat seria evenimentelor culturale organizate în a 4-a zi a Târgului de Carte Gaudeamus, astfel că sâmbătă, 23 noiembrie 2019, la standul 158, Romfilatelia a organizat o altă serie de surprize.

Primul a constat în lansarea întregului poștal intitulat „Stele ale scenei muzicale românești”, dedicat doamnei Corina Chiriac, o artistă completă și complexă: atât solist de muzică ușoară, cât și compozitor, textier, realizator de emisiuni de televiziune și actriță.

Alături au fost prieteni, admiratori şi pasionați ai filateliei.

De asemenea, la standul Q-T-Raz, domnul Nicu Alifantis, unul dintre cei mai îndrăgiți soliști de muzică folk, în parteneriat cu Romfilatelia, a organizat lansarea întregului poștal intitulat „Cincizeci de ierni peste Decembre”, proiect filatelic aniversar, prin care a fost marcată împlinirea celor 50 de ani ai cântecului „Decembre”, pe versurile lui George Bacovia, sub o interpretare inegalabilă a lui Nicu Alifantis.

Acest moment a fost marcat prin prezența domnului Ioan Cristescu, Muzeul Național al Literaturii Române, prieteni şi pasionați ai filateliei.

Ca de fiecare dată, timbrul românesc a fost prezent în centrul evenimentelor culturale, promovând cultura și valorile românești.

Fotografiile realizate pe parcursul evenimentelor completează aceste momente desfășurate în a 4-a zi a Târgului de carte

Acasa
Colecții
Evenimente
Magazin
Search